Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

5,5= (7=) LCD TV

Nedaří se mě najít prodejce nějakého mrňavého prohlížeče spojitelného se sat. rec. k občasnému ladění paraboly. Protože jde výlučně o nepravidelné a vlastní blbnutí, nechci vydávat mnoho peněz. Nevíte o něčem? Děkuju.

knawi
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 5,5= (7=) LCD TV

Evolve Corona - 7 DVB-T/Analog LCD TV (české OSD menu).
Obsloužíš jí i bez DO. Neříkám, že je to extrakvalitní výrobek, ale pro nastavení paraboly ho lze použít.
Tuner DVB-T má mizernou citlivost, bídnou přebuditelnost a špatnou selektivitu, tak se dá napsat, že pokud bude DVB-T fungovat na tomto přijímači, bude zřejmě fungovat na všem.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

...ja som nedávno objednával z ebay-u 3.5" inch TFT LCD Monitor Car Reversing Backup Screen. Shipping je zadarmo a cena cca 20 eur je tiež prijatelná. Kvalita je OK ;)

Satmaster-RM Dishes: 120cm FE,80cm AL Emme Esse, 60cm Philips UPC, Polarmount,Motor 10" Strong,Diseqc positioner-Vbox II Receivers:SkyStar2,Strong 4355, Humax CI 5100, Opticum 7100CX, AB IPBOX 200s,3x DM 500s, DM800HD,Pace Mrd 960+, Nextwave EX300

Satmaster
Registrace: 5/2005

Děkuju oběma moc za rychlou a dobrou odpověď. Jakto, že vy to máte šup, šup a já...? Díky.
@mirasat: jak to teď bude bez radimovickýho vysílače? Budeš mít komplikace?

knawi
Registrace: 3/2007

Já osobně ne, ale je to jeden z případů, kdy vlastně budou využívány jen spodní části stožáru pro netelevizní služby. Horní UHF systém zůstane nevyužit. Osobně bych využití viděl třeba v regionálních multiplexech. Ostatní si musí vystačit s Kletí, Javořicí, Voticemi....

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra