![]() |
|
Plazmy LG 50PK760 - Panasonic TX-P50S20EZatim jsem nemel moznost porovnat tyto dve plazmy - mate nekdo zkusenosti, respektive pokud je nekdo vlastnikem, jaky je jeho nazor? Jedna se mi pouze o tyto dva typy, LCD mne nezajima....diky |
Kimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
LG 50PK250Tento typ jsem viděl v akci za ty peníze skvělá nabídka,bez ruzných hračiček ,které starší lidi nepotřebují,chci ji koupit do své trucovny ,je to ořezaná verze tvého modelu ale obrazovka totožná. A 15253kč uplně směšná cena.http://www.itage.cz/?page=product_detail&id=234799 Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Plazmy LG 50PK760 - Panasonic TX-P50S20Ekonečně rozumný člověk,kterého taky nezajímá monitor LCD s tunerem,takzvaná LCD televize |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
LG 50PK250Ja ju už mám asi 10 dni,a úplna spokojnosť,dobrá kúpa R^ |
marek69
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
to marek69par recenzi jsem uz prostudoval...vzdycky jsem mel Panasonicy...a konkretne u tohohle modelu LG uvadi v recenzi, ze Panasonic ma lepsi cernou....i kdyz se mi to nejak nezda...u plazem je to skoro stejny...ne jak u shitu LCDale dva dotazy - jak moc se leskne ten skleneny panel pres obrazovku? a pokud mas pripojeny LAN, jde normalne sdilet resp. prehravat soubory v pc? |
Kimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
KimmTak čierna je fakt čierna na plazme,pozeral som teraz v kamennom obchode Panasonic čo som chcel kúpiť,ale obraz sa mi zdá lepší na LG.Mal som predtým LCD Sony,bol som proti plazmám predtým,ale ten rozdiel v obraze LCD-plazma je obrovský!Nabudúce idem zase do plazmy :))) ....a panely sa lesknú u všetkých plaziem :(( ale TV pozeram väčšinou iba večer,takže sa nič neleskne.PC pripojenie nepoužívam k TV,a 250 tuším ani nemá PC vstup. |
marek69
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
Panasonic TX-P50S20EUž týden na ni doma koukám, černá je černá, i Digi je koukatelné, bez ventilátorů a přitom se nezahřívá. Rychlé scény perfektní i na HD, žádné nežádoucí zvuky. Dost zásadní vliv má nastavení barev, to tovární je příliš agresivní. LG jsem také zvažoval, rozhodly recenze. Subjektivně se mi při srovnání zdálo, že Panasonic si o něco lépe poradí s horším zdrojem. |
Quintus
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |