Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Plazmy LG 50PK760 - Panasonic TX-P50S20E

Zatim jsem nemel moznost porovnat tyto dve plazmy - mate nekdo zkusenosti, respektive pokud je nekdo vlastnikem, jaky je jeho nazor? Jedna se mi pouze o tyto dva typy, LCD mne nezajima....diky

Kimm
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

LG 50PK250

Tento typ jsem viděl v akci za ty peníze skvělá nabídka,bez ruzných hračiček ,které starší lidi nepotřebují,chci ji koupit do své trucovny ,je to ořezaná verze tvého modelu ale obrazovka totožná. A 15253kč uplně směšná cena.

http://www.itage.cz/?page=product_detail&id=234799

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Plazmy LG 50PK760 - Panasonic TX-P50S20E

konečně rozumný člověk,kterého taky nezajímá monitor LCD s tunerem,takzvaná LCD televize

pierrepetr
Registrace: 5/2006

LG 50PK250

Ja ju už mám asi 10 dni,a úplna spokojnosť,dobrá kúpa R^

marek69
Registrace: 6/2010

to marek69

par recenzi jsem uz prostudoval...vzdycky jsem mel Panasonicy...a konkretne u tohohle modelu LG uvadi v recenzi, ze Panasonic ma lepsi cernou....i kdyz se mi to nejak nezda...u plazem je to skoro stejny...ne jak u shitu LCD
ale dva dotazy - jak moc se leskne ten skleneny panel pres obrazovku?
a pokud mas pripojeny LAN, jde normalne sdilet resp. prehravat soubory v pc?

Kimm
Registrace: 1/2006

Kimm

Tak čierna je fakt čierna na plazme,pozeral som teraz v kamennom obchode Panasonic čo som chcel kúpiť,ale obraz sa mi zdá lepší na LG.Mal som predtým LCD Sony,bol som proti plazmám predtým,ale ten rozdiel v obraze LCD-plazma je obrovský!Nabudúce idem zase do plazmy :))) ....a panely sa lesknú u všetkých plaziem :(( ale TV pozeram väčšinou iba večer,takže sa nič neleskne.
PC pripojenie nepoužívam k TV,a 250 tuším ani nemá PC vstup.

marek69
Registrace: 6/2010

Panasonic TX-P50S20E

Už týden na ni doma koukám, černá je černá, i Digi je koukatelné, bez ventilátorů a přitom se nezahřívá. Rychlé scény perfektní i na HD, žádné nežádoucí zvuky. Dost zásadní vliv má nastavení barev, to tovární je příliš agresivní. LG jsem také zvažoval, rozhodly recenze. Subjektivně se mi při srovnání zdálo, že Panasonic si o něco lépe poradí s horším zdrojem.

Quintus
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra