Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Technisat DIGIT CCI - problém pro vyšší dívčí

Ahoj, našel jsem v garáži stařičký funkční DIGIT CCI a zapojil jsem ho před plazmu Panasonic TX42G15 (ta pak byla zapojena přes LOOP OUT Technisatu), čistě pro poslech rádií přes DVB-S na receiveru (propojen digitálně koaxem). Přijímám 4 pozice, jedna parabola má na středu 23,5E, po stranách pak 19,2 a 28,2 E. Druhá parabola je THOR.

A teď nastává problém, na který je asi potřeba vyšší dívčí. Na Technisatu vůbec nenaladím frekvence horního pásma horiz. polarizace z pozice 23,5E. Z ostatních pozic jdou v pohodě. Třeba 11992H v pohodě naladím na Astře 19,2E i 28,2E, ale už ne na 23,5E (tam to jenom ukáže nějaký sgnál, ale kvalita nulová a nic to nenaladí). Z toho bych chápal, že třeba ten konvertor je kaput nebo ho třeba neutáhne zdroj přijímače. Pokud ale mám nastaven kupříkladu výše zmíněný kmitočet bez signálu, na plazmě za ním však mám na této frekvenci signál plný a vše z ní bez problémů hraje.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat DIGIT CCI - problém pro vyšší dí...

Zkus to samostatně bez přepínače a bez Loop out,samozřejmě zkus jiný konvertor a v přijímači reset do továrního nastavení............

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra