![]() |
|
DVB-T rozklad obrazu (signál 10 z 10)Mám anténu Color digi - mini, která je sloučena se satelelitem pomocí slučovače TV/SAT a následně je zapojena TV/SAT/R zásuvka. Síla a kvalita signálu je 10 z 10 (TV Panasonic), ale přes to obraz neustále kostečkuje. Na zkoušku jsem vyměníl anténu za síťovku a stále je to stejné. Na domech v sousedství jsou stejné Colorky natočené stejným směrem a obraz je bez kostečkování. Jediná změna nastane,když se zapne SAT přijímač na cca. 15 minut (pak se může vypnout), tak pak obraz na DVB-T nekostičkuje až do vypnutí televize. Po vypnutí TV zase kostičkuje. Nemáte někdo nějakou radu co s tím? Chystám se ještě vyměnit TV/SAT slučovač popřípadě zásuvku. |
Jirka 76
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozklad obrazu (signál 10 z 10)zapoj to napřímo bez slučovače a ozvi se,tady toho může být více |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozklad obrazu (signál 10 z 10)může to být vadny slučovač sat+tv už jsem se s tím setkal nejlepší skušenosti mám s IVO SA03-S s ostatními problém |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozklad obrazu (signál 10 z 10)Změřit! |
pattaya
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozklad obrazu (signál 10 z 10)Může být i vadný tuner, holt změření profi strojem, otázka do 10minut, zaplatíš max. 100-200Kč. Lepší než zkoušet a drbat se s tim x hodin.Panasoniky maji velmi dobre tunery, ale setkal jsem se i s tim, ze byl vadny. projevovalo se to podobne. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: DVB-T rozklad obrazu (signál 10 z 10)Dal jsem kabel na přímo a kostečkovalo to stejně. Postupně jsem dal jiný slučovač i jinou zásuvku a kostečkovalo to taky. Přinesl jsem si STB Strong SRT5203 a kostečkování přestalo, sila signálu 68%, kvalita 97%. Takže to asi vypadá na ten vadný tuner. |
Jirka 76
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
![]() |