![]() |
|
slovensko futbalnajväčšia irónia bude, že na majstrovstvá sme postúpili kôli tomu, že si poliaci dali vlastný gól. Čo by sa stalo, ak by sme vypadli kôli tomu, že si dáme vlastný?Octagon 918 HD, 120 Al, DM 2800, LNB Diavolo 0,1db, Diablo Cam 2.3, T&T, LG 42PC5+
|
čárli
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 28 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 194 | |
![]() |
|
ASRadyA nemachruj OK?Teraz ste horší než Slovensko.Myslím si,že ak by sme hrali z Českom tak by sme vyhrali aspoň o gól.My sme zasa neprehrali z Azerbajdžánom.To nemá cenu sa o tom baviť.Neviem prečo sa toľko čechov do nás naváža...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 727 |
![]() |
|
RE: slovensko futbalvsak prave zakomplexovany vortimond, urcite mal problem do prveho polcasu zistit ktory su slovaci a ktory holandania...este ze sa lisia farbami dresov... |
smikalo
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: slovensko futbaltyhle hokejový velmoci typu slovenska se tam vždycky jedou akorát ukázat, že jako u nich se taky hraje fotbal a nakonec jsou spokojený ať už tam uhrajou cokoliv a jakkoliv. a na konci vystřídají dva hráče, aby si taky jako zahráli a pak mohli dětem vyprávětVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: slovensko futbala úplně nakonec si každej bude pamatovat tu katastrofální italskou obranu a celkově neschopnou anglii spíš, než že nějaký slovensko vůbec na MS byloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortiKoukám, žes to dlouho nevydržel...Říkal jsem si cca před třemi dny, jak ses tady loučil, že jedno oko nezůstalo suchý, jak to dlouho vydržíš? Kdepak, ani dva dny neni od Tebe pokoj, vopruzáku jeden. Měl bys být Redakci vděčný, že s tebou zachází jako s pacientem a být alespoň den hodný, jako výraz vděčnosti. Ale kdepak, howna s Tebou mlátit. :))) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: slovensko futbaljá mám stejnej pocit, ale k tomu taky patří napsat, že jsem ještě poměrně nezkušenej (je mi 33 let) a přišel jsem na tohle fórum původně ze serveru lidé.cz kde se přesně tímhle stylem komunikuje. hlavně za každou cenu napsat něco, aby čtenář pochyboval o duševní stabilitě autoraVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: slovensko futbaljá to říkám stále,že tento server je již na pobavení. R^ :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: slovensko futbalno vidíš vortimonde, ty se tolik snažíš abys vypadal jak patří k dobrým způsobům na lidé.cz a tady tě pořád bereme s vážností a respektem |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: slovensko futbalJá mám ten samej názor jako Saxon.Mě ten vortimoor přijde totiž nalitej...bylo horko i by se to dalo pochopit. 2 dni byl klid bud neměl prachy nebo nechlastal prostě normální příspěvky. ale jak začne takhle psát a ještě k tomu dělat obrázky jak 6 letý dítě tak je bud nalitej nebo na drogách. Normálně takové psychické skoky prsotě nejsou možné u normálního a střízlivého člověky při smyslech. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patJsem rád, že to vidíme stejně.Jsem si jistej, že na něčem jede. Ale ať si jezdí, vždyt je to sranda, alespoň je se čemu smát ... Hlavně abychom takto neskončili někdy my. :)) Já mám výhodu v tom, že coby témeř abstinent po čtyřech pivech usínam i ve stoje... :))) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: slovensko futbaljá se ti snažím vysvětlit, že v tom prostředí kde jsem prvně získával nějaký zkušenosti s komunikací prostřednictvím PC nikoho nazajímalo co je normální. tam každýho zajímalo to, co je divnýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: slovensko futbalja som s vykonom nasich spokojny. Osobne som im daval malu sancu na postup zo skupiny a nakoniec ani k vyrovnamiu stavu s holandskom v osemfinale vela nechybalo :)btw vortimondove zakomplexovane prispevky netreba brat vazne :))) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: slovensko futbalale no jo, taky nejste zklamaný ale naopak, budiž vám přáno.mimochodem: to se trapně mejlíš, vortimond má ke komplexům hodně daleko, natož v souvislosti se sportovními výsledky Slovenska. A i kdyby nějaká stopa mindráku v něm byla, léčí ho určitě to, jak na jeho provokace místní slovenský krrděl reaguje. |
knawi
![]() |
|
dakujemslovenskym fotbalistom za dobry vykon, zato ze sa o nich hovori, zato ze sa hovori o Slovensku, dakujem aj automobilke KIA aj ked vypadla Juzna Korea v kazdom pripade prajem kazdemu cloveku len to dobre a Slovensko a SlovaKia si doteraz snad takuto famoznu reklamu nikdy neurobilo pred celym svetom...DAKUJEM SlovaKia!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: slovensko futbaljo a exhibicionismus k internetu patří, vychází to z podstaty jeho fungování. úplně stejně jako neortodoxní názory ke knížkám nebo emoce k hudbě. nebo show k televizi. proto budou německý komerční TV vždycky lepší než Nova, protože umí dělat showVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: slovensko futbalknawia ty aj citas forum, ci len sem tam si sem dobehnes nieco precitat? :))) vsak minule sam pisal, ze ho tu nemame brat vazne a vraj ze navyse trpi schizofreniou :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: slovensko futbal@jozefBa: jako křesťan (to mě taky dává vortimond občas sežrat)se snažím, snažím, snažím omezovat v soudech jiných, natož je diagnostikovat. |
knawi
![]() |
|
RE: slovensko futbaltiez som na tom viac menej podobne. Vo vyssom prispevku len parafrazujem vortimonodove vlastne slova. Co sa tyka slovenskeho futbalu, este raz podotykam, pre mna znamenal uspech uz aj postup na MS, nehovoriac o postupe zo skupiny.No a ci uz sme vypadli teraz, alebo by sme vypadli o zapas neskor je uplne jedno .. nikto rozumne uvazujuci predsa nemohol cakat, ze slovensko tie MS vyhra Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: slovensko futbalOdohrali sme dobry zapas, kludne mohol byt vysledok opacny. To je teraz jedno. Chcem povedat, ze si vazim, doslova profikov, ako Saxon, ktori nekomentuju sympatie a su nad vecou.Pritom iste fandia svojim, len nemaju potrebu to tu trubit. Klobuk dole. Na druhej strane, opovrhujem ludmi, ako vortimond, ktory sa ukazal ako zakomplexovany maly cesky cloviecik. Taky zaprdeny somarik.Som na kvantach svetovych for, ale nikdy , nikdy sa mi nestalo, aby niekto utocil voci mojim sportovcom...lebo ide o sport. Okrem tunajsieho malomocneho duchom uboziaka-vortimonda. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 636 |
![]() |
|
@readakceSkutocne by neslo toho nafetovaneho saska Vortimonda nejakym jednoduchym alebo komplikovanym sposobom odstranit? Ked si buzeratsky fetak robi srandu z ludi len za ucelom pozorovania reakcii ostatnych? Dost casto cituje E.A Poe, nebude to spolocnym osudom : "otec alkoholik, brat alkoholik, sestra (nevhodné slovo), matka mrtva v domacnosti"?Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@redakceTa setra bola k.r.e.t.e.n. -icaNespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: slovensko futbalto víš, že to byl a je úspěch, nehledě k tomu, že jste už v přípravě a kvalifikaci hráli pěkně. Vůbec nebylo nereálný, po překvapení s Italy, abyste postoupili. Holt jste většinou temperamentnější a necháte se tady vytočit (že zrovna já, cholerik, ženu velmi zlobím, jak se vztekám při neúspěších Slavie, což je většinou, mám takový kecy).Prostě v žebříčku jste poprvé před ČR a to je docela satisfakce, ne? |
knawi
![]() |
|
vort****33let? myslis si asi fyzicky ...mentalne si ocividne ostal niekde medzi 12-14. Drzim ti palce aby si sa este o nejaky ten rok posunul... |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: slovensko futbalten můj příspěvek patřil jozefoviBA.@gogo1: ty si E.A.P. ani neber do huby hulváte a denunciante. Právě takoví týpci jako ty si slušnost nezaslouží a měli by být provokovaný až se po... |
knawi
![]() |
|
Slušný tobylo,mrzí mě ,že jedete domů neb jsem fandil slovákům,vortimu už dejte pokoj , jinej nebude,viděl jsem mnohem horší,doufám ,že se to tady konečně uklidní!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 194 | |
![]() |
|
![]() |