![]() |
|
diseqc Prepinacma niekto odpoved na moju otazku ? mam diseqc prepinac golden interstar na 4 lnb na pozicii lnb 1 som mal pevnu parabolu na astru 2d vsetko slo v poho az do nejakeho dna naraz vsetko zhaslo z lnb 1 na lnb 2 som mal parabolu s motorom s tou zatial nebol ziaden problem a tak som astru 2d prepol na poziciu lnb 4 a astra opat ide samozrejme ze som mal v satelite spravne nastavene lnb 1 .2, a pod. |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
RE: diseqc PrepinacTřeba ten vstup odešel, ale na tohle ti asi nejlíp odpoví Saxon ten to má v malíku mě taky radil a v pohodě to jede |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: diseqc Prepinacjo, to už se mi taky stalo, že na diseqc přepínači mi odešel jeden vstup a ostatní fungovali dál. To jinej přepínač mi odešel zničeho nic celej.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: diseqc PrepinacRelátka GI nejsou žádnej zázrak, že ti odešel jeden port je běžná věc. Asi bych zvolil něco blbuvzdorného, třeba DSCčko.Dneska jsem se taky natrápil s GI přepínačem. Sice na tom má pravděpodobně největší podíl nevhodný kabel, ale ve finále to vyjde nastejno. Jednalo se o 4 svody, které měly stejné osazení/relátka GI,Quady,2xTV/Sat slučovače, Showbox S300/. Tři svody přepínaly bez problému, ten čtvrtý byl s problémem na ovládání relátka. Chodil pouze v rámci jednoho portu a ještě byl problém na horním kraji L-pásma. Jakmile šla mezifrekvence ke 2MHz/STV ze Skylinku/, tak byl problém i zde. Zkusim ještě vyměnit relátko GI za EMP, pak už zbývá jen vyřadit terestriku/slučování/, nebo nový svodový kabel. Jo, neni každý den posvícení. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Octagon 918- diseq nepracujeProsim, mam stejni problem, je mozne opravit muj Octagon.Cely diseq v Octagone je fuck. V zadne pravovne se ani na to nechteji podivat. Prosim, je nejake reseni jak to udelat aspon aby chodil jeden diseq, Predem dekuji |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: diseqc PrepinacJe otazkou, jestli je problem v octagonu nebo samotnem prepinaci. Vim, ze byl docela vybiravy a nektere prepinace s nim proste nefungovaly. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
@Jaještě tady vydrž,sepíšu ti porovnání BU229 a Sigma HD/Fracarro/. Zrovna jsem slezl ze střechy...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonOK, zrovna jsem dobalil ten balik. Uvidis, co ti prijde :) |
J a
![]() |
|
RE: diseqc PrepinacMelsem zapojeni/zapli "ON" Octagon 918 a na strese jsem prodelaval konektory na diseq switch a od tebe doby nejede Octagon 918.Zamenil jsem kabel, LNB, skusal jsem ho zapojit u kamose a nic. Pozad pise "NO SIGNAL". Nektere kanali nabehli a porad jdu i kdyz prepnem diseq na A,B,C,D. Prosim nevite co stim?? Da se to opravit? |
okverd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: diseqc Prepinacurcite se to da opravit. Satservis.cz jsi zkousel ? |
J a
![]() |
|
![]() |