Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC

Dneska jse mě zase seká obraz u stanic na frekvenci:12,265 V 28000 7/8.
včera jse sekala frekvence 11,938 H 28000 7/8 ale ta už jde bez problému

great
Registrace: 12/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE:UPC (# 25)

Aj mne.niečo ešte dolaďujú...

xxxjozko
Registrace: 1/2010

RE:UPC

tak u te frekvence 11938 mi to delalo vcera ct4sport ze sekal obraz chvilemi a dneska to jede na 100%..a potom u te frekvence 12265 kde je eurosport mi to dela to same chvilkama jak vcera u ct4sport.tak snad se to zlepsi :((

mikel
Registrace: 12/2006

RE: UPC

Já už se z nich fakt potentuju, mně se zas dneska sekalo ČT HD - obraz i zvuk. Na fotbal jsme museli koukat na ČT4. Vyměnil jsem dva moduly, ale nezabralo to. Tak je to snad u nich ... Rv Rv Rv

Hellas
Registrace: 4/2006

ví se přesně, kdy UPC ukončí vysílání z Astry?
dík za info

udrzba
Registrace: 3/2010

V posledních dnech jsem zaznamenal více stížností na sekání CT HD a nekterych dalsich stanic (prevazne se mluvilo o sportu). Nemá nekdo reakci z UPC?

Bloud
Registrace: 2/2006

No to bych taky rád viděl tu reakci.
Já jim poslal minulou středu výpověď (emailem) z důvodu nekvalitních služeb s popisem (to co nám to všem dělá) no a co si myslíte, do teď samozřejmě nic!!!!!

mares3
Registrace: 2/2010

mares3

vypoved adresuj pisemne, a nezabudni se podepsat...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

ahojte mal som tiež problem sekalo obraz u STV1,Markiza a volal som na UPC a povedali že o probleme vedia a riešia ho a bude čoskoro odstranen

ropa
Registrace: 3/2009

UPC vs. SkyLink

Dobrý den, věčné problémy po přechodu UPC na Thor jsem včera vyřešil zakoupením karty SkyLink. Všechny HD programy na první pokus, na českých kanálech teletext, žádné sekání. Výpověď jsem zaslal na UPC pomocí online formuláře na jejich webu a dnes mi ji potvrdili, operátorce jsem vysvětlil, že důvodem nejsou finance, ale technická úrověň služeb. Zdraví KJ

yamaco
Registrace: 5/2010

reakce UPC žalostná

Jelikož se mi seká obraz na všech programech HD a také na CT4 aj. již od přeladění na thor, psal jsem již dvakrát na UPC a dnes volal.
To děvče nevědělo o čem mluví, chtělo na mě stále číslo karty atd, nakonec mi řekla, že se dívá do nějaké knihy kde se o všech problémech píše již více než měsíc..a že technici na tom stále pracují ( měli by si tedy vzít techniky os SKY - linku a ty své vyhodit. Hlavně že se platí...
Volala mi taky operátorka a řekla mi perlu : vydržte a až budeme vysílat jen z Thoru bude vše lepší...
Lituji toho že jsem přešel na UPC!!!!!!!!

black52
Registrace: 4/2010

STV3 se taky vcera sekala v UPC na 1W co jsem prepinal programy

Standa22
Registrace: 3/2009

Treba seknut s UPC :)

Billysk
Registrace: 4/2006

tak co to prave pozeram, dnes okrem CT HD sa zda byt vsetko ostatne ok. Aspon teda je vidiet, ze sa problem riesi :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra