![]() |
|
mapa Borský Mikuláštak mapa zdehttp://www.dvbt-servis.cz/mapy/borskymikulas_dvbt.png Kuba se snažil :) Ty žluté fleky okolo Boskovic tipuju na bydliště některých agentů ;) ti to tam mají asi předplaceno :D zato já su ve stínu... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikulášzdravim vas, neviete, ci uz bol pusteny vysielac Trencin? |
jooky21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikuláštakze si odpoviem sam :))), uz to bezi, lokalita okres ilava, nemam priamy vyhlad na vysielac, javorina doteraz neslapala, sila, intenzita 100%!!! |
jooky21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášOdpoledne budu zkouset, ted jsem na dilne. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášPrivitam skusenosti prijmu z Borskeho Mikulasa v oblasti Skalica, Holic |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášGbely: prijem OK.Tibor |
Tybor
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášTak u me (nevhodné slovo)js :( |
J a
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikulášno asi nejsi jeden z těch žlutých flíčků... vsadím se, že Liborovi to půjde, haluzákovi ;) já to otestuju asi až zitra nebo ve čtvrtek, ale máme tu Karpaty mezi tím. |
davidkriz
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášTy zlute fleky konci u me, o 150m vys se bezne chytala Markiza z tohoto vysilace bez zesiku. Na spektraku ani tuk. Zkusim predzesilovac, ale ted bych tam chcipnul. |
J a
![]() |
|
JanoHelsPočul som od brata že vraj v lokalitách Holíč-Kátov-Vrádište-Prietržka-Skalica sa zo signálom dvb-t SK s kanálom 66+69 NATRÁPIME. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikuláštak ten kanál je prostě oničem... stačí trošku a zařízne se to jak podsvinče. Ale má to na nás aspoň 20kW na rozdíl od Javoriny... ta má zas prd. No ale zas je to dole, Javorina je kota jaxviňa. To si asi nevybere člověk... |
davidkriz
![]() |
|
@Ufonestak ale to bylo ještě před spuštěním Borského Mikuláša ne? Ten by měl celé Záhorí ošetřit. I když dle té mapky je na tom zas Skalica jaksi bídně. Zajedu si tam snad to poměřit... |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizaž tam pojedeš do Skalice dej vědět pustíme tě na střechu. |
Ufones
![]() |
|
@Ufonesadresa? :) |
davidkriz
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikulášuž jedeš?Kam bys chtěl tu adresu napsat?Já mám na vzkazy na www.rychlost.cz stejný nick. |
Ufones
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikulášnejedu :-D to tak během léta... |
davidkriz
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášTakze v Bilkovych Humenciach (kusok od Borskeho Mikulasa) by to malo ist ok? V den volieb som tam skusal a nic! Alebo to vtedy este nevysielalo? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášVies co daval som to v Sastine mamke a mal som co robit aby som dobe nasmeroval anenu.. 15dB a to je hned vedla dedina..na CZ som dal 17dB a hned aj s rakusakmi s vyzsim ziskom ako na SK DVB-T.. divne nie? Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikuláša to jsou jako čeho hodnoty ty dB co tady píšeš? |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizTo sou přece zisky suprtripl antén,ne? ;) Jinak já su v tom zeleným fleku :laughing: Jede to jaksviňa,předtím (nevhodné slovo)js.Doufám,že budou na Dubníku i další muxy. Fčil je to na colorce K66 - 39,6dBuV, K68 - 37,7dBuV, K69 - 35dBuV. |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
Xmuxbýt tebou tak si dávám před Slovákama bacha :D Jelikož Ti tam jede SK mux ze 3 vysílačů a většině slováků ani z jednoho :D a to jsi 100km v jiném státě :D |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizVono by jim to jelo,kdyby nevymýšleli koko somariny. Nakonec jediná dobrá anténa,co jim kdy kdo poradil,je ten biquad :)) Na ten to jede i u mě na balkóně :laughing: Asi založím se zeťákem ant. firmu v Blavě :))) |
Xmux
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: mapa Borský Mikulášjojo to je pravda... drtivá většina lidí netuší která bije a myslí, že to prostě musí jít aniž by cokoli oni sami dělali. |
davidkriz
![]() |
|
RE: mapa Borský MikulášTak musis uznat ze je dost odveci ak som tam chytil Rakusanov, ale vobec nie Slovakov. Ved to je co? To ma byt pokrytie? Od Rakuska je to dobrych 50km, je tam rovina, takze zavadzia uplne vsetko a stejne rakusaci chodia. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
@BillyskNení co uznávat, Borský Mikuláš funguje 2 dni. Když je rovina tak nic nezavazí. |
davidkriz
![]() |
|
![]() |