![]() |
|
LCD TVprosim o radu kde kupit LCD TV 40-42" za dobru cenuporadte nejaky dobry eshop z dobrymi cenami diky |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: LCD TVwww.google.czVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
neboseznam, najdu tam co...... |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: LCD TVNo to snad néé..www.plbohnice.cz/pro_klienty/informace_pro_klienty/infomace_pro_pacienty/cz |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: LCD TVJá bych skusil "mototechnu". Ale i v masně u "Kasardů"v Kolíně by jí mohli mít,takový to dotaz to je fakt na "bohnice".Že by začínalo působit sluníčko?P.S.to je takový problém zadat toto -LCD TV 40-42-do jakéhokoliv vyhledávače?Víš kolik to během chvilky najde věcí?Ale proč se námahat když tady se může namáhat někdo jiný že: :bomb: RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: LCD TVdakujem za vaše "podnetné a odborné" rady.už nejaký čas sledujem že toto fórum sa zvrhlo len na osočovanie a urážky a tu sa mi to len potvrdilo. kde sú tie časy ked tu skúsenejší pomáhali tým menej skúseným. ešte raz Vám všetkým ďakujem Ps máte pravdu v googli ich je , ale ja som chcel vaše skúsenosti a rady,no a dočkal som sa len posmechu a urážok. Tak ako to na tomto fóre už začína byť pravidlom. |
fox
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: LCD TVDobře ti tak. Nemáš se tak pitomě ptát.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: LCD TVAbys pochopil, jak jsem to myslel.Taky jsi mohl dostat 10 různých tipů od deseti různých prodavačů. Spoléháš se na jejich rady? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: LCD TVahoj s těmi "prodavači" jsi to trefil R^ :laughing:Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@BabuiHallo, tohle už nás nepřekvapí...Včera na Paradise 16 místo, zatím nejlepší výsledek, aspoň už mohu dokupovat.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: LCD TVJinak samozřejmě jsou ty freerolly o ničem.. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
@foxOtázku si položil kde kúpiť a lacno, nie aký mám kúpiť.Takže keby si sa kukol na tvfr eak.cz,klikol na fórum a tam vošiel do sekcie Televizory,zobral si dva dni dovolenky na čítanie,tak si určite vyberieš. Daj nám potom vedieť,čo si si vybral. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
RE: LCD TVKdyž mu neumíte poradit tak raději mlčte a zanechte vašich ubohých komentářů.Já bych doporučil modely z nové řady LED TV od Sharp (je tam dobrý poměr cena/výkon/kvalita). |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: LCD TVJJ, zítra prodávám Phillipsku a kupuju Sharp. Má lepší poměr cena výkon :laughing:@jpchenet, kde máš obchod? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: LCD TVbohužel si spousta rádoby prodejců myslí, že na parabole chytnou "nějaký " kšeft...Co jim v tom brání se domluvit s redakcí, napsat recenzi, poděkovat za zapůjčení výrobku a napsat kontakt, NIC pouze vyskakovat Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: LCD TVjá mu tedy poradím,nejlepší LCD je plazma,ale nedoufám,že mě uvěří,možná se probudí,ale to už bude doma mít LCD,co mu poradili v prodejně,pak může akorát předplatit HDTV,aby alespoň těch pár programů vypadalo jako televizní obraz |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
![]() |