![]() |
|
UPCdneska zase vypadl signál na Frekvenci(11,766 V 28000 7/8,Nova Sport,Sport2 CZ,ČT2,atd.)Signál 0.Ostatní jede ok |
great
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: UPCMomentálně opět kostičkuje ct4 sport, to je děs. |
William
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: UPCjsem myslel ze neuvidim penalty mezi japonskem a paraguayi na ct4 sport :( vsechno zaclo minuly tyden to kostickovani.poprve jsem to zjistil(si myslim) v sobotu na ct4sport a stv1 a dneska prijdu z prace a zase nesla nova sport.jinak se mi zdalo ze to klapalo v klidu od presunu na thor do minuleho tydne |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: UPCS těma penaltama mě to taky vytočilo,blbě se na to dívalo...Vždycky jsem je chválil,ale už mě to přestává bavit...Neměli přetáčet když to neměli nachystané. |
popopopo
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: UPCtady nekdo psal dnes ze tam volal na klientske centrum upc a dostal odpoved-ahojte mal som tiež problem sekalo obraz u STV1,Markiza a volal som na UPC a povedali že o probleme vedia a riešia ho a bude čoskoro odstranen |
mikel
![]() |
|
upcAj ja mam ten problem a dufam ze to odstrania coskoro a naveky... |
Jurgen
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: UPCtreba volat na zakaznicku linku a bombardovat ich s tym, ze to pada. Cim viac telefonatov, tym skor to zacnu riesitZnameho co tam dnes volal sa operatorka snazila presvedcit, ze problem je na jeho strane a ze ziadne problemy s vypadavanim nikto iny nehlasil :-/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: UPCja jsem to ted udelal tak ze jsem napojil set-top-box abych se dival na fotbal.na satelitu ct4 sport obraz kostickoval co 5-10sekund-a doufam ze to bude v poradku jinak zitra(ctvrtek) volam na klientske centrum upc pokud budou problemy i zitra a dale...i na jinacich kanalech |
mikel
![]() |
|
RE: UPCmne kockuje stv 1, markiza, ct4 a viac som si nevsimol. ale stava sa mi ze sa mi prepina obraz na TV kde mam nastavene auto pri prima cool a ct4 z Panorama (4:3) na 14:9, televizor je 16:9 grundig |
enge2
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: UPCOd přeladění na Thor katastrofa.HD programy se nedají téměř sledovat, datový tok mizerný, pravidelně po 5-10 sec se obraz zasekává. Lituji toho že jsem si zaplatil HD programy. Po stížnosti na DTH UPC mi bylo řečeno že o tom ví již měsíc a stále na tom pracují......... ;P ;P ;P :ogre: :ogre: :ogre: |
black52
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
black52Zkus u naladěného HD TP změnit frekvenci o 1 směrem nahoru na 11844 a měl by jsi být bez problému. Možná že ti i teď kolísá signál, toto to odstraní. Alespoň u HD MASCOM to zabralo a obraz bez zasekávání. |
Harry131
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
![]() |