![]() |
|
Borský M. - DVB-TPanove, zasveceni - jede to v SFN s Bratislavou nebo ne ?Je to volake cudne - doma ani tuka, vyjel jsem nad vesnici, pokochal se pohledem na Kojal a nameril jsem cca 39dbuV, ale ChBER tak max. 4E-2 a po korekci max 7E-4, MER 19dB, proste vysoka chybovost. Jen pro uplnost Krizava na tom samem miste 37dBuV a ChBER 8E-3 |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Borský MikulášPřesnou informaci nalézt nejspíše nelze, ale nedokážu si představit, že by to v SFN s Kamzíkem nebylo, jelikož s tímto vysilačem tvoří jednu SFN oblast podle plánu přechodu a také by se to dost na Záhoří rušilo, kdyby nebylo. Taky su dost zvědavý, jak to zlepší či zhorší příjmové podmínky okolo Brna...Vladimír Bílý |
AirTime
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Borský M. - DVB-TRadku musí to jet v SFN! To by nedokázalo takto koexistovat... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Borský M. - DVB-TTakze to by vysvetlilo ten propad BER. Je fakt, ze je to blizko sebe a tak krome slabeho signalu zase to pojeb. SFN na 64QAM. Doprcic. |
J a
![]() |
|
RE: Borský M. - DVB-Ta co že to vysvětlilo? :) jsem nějak nepobral... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Borský M. - DVB-TVysoka chybovost na K66 vzhledem k urovni signalu. Pri skoro 40dBuV, pokud neni jine ruseni (typ.SFN) ocekavam ChBER v radu E-3 a po korekci bezchybný signál, tady se to klepalo po korekci na E-4. |
J a
![]() |
|
![]() |