Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Sky UK - EPG na Dreamboxu DM 7020/800 ?

Dobrý den,

je možné nějak "rozchodit" EPG od Sky UK na Dreamboxu DM 7020 nebo 800 ?

Standardně zobrazuje jen dvě události.

Děkuji

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky UK - EPG na Dreamboxu DM 7020/800 ?

Myslím že je image + nějaký soubor který to dokáže někde jsem to četl na německým foru buhužel už nevím jaký.
Ty epg je vůbec taková záhada.Např. na 1W Canal plus mi někdy jde také jen na 2 pořady a někdy třeba na týden.Doposud jsme nezjistil proč to tak je a C+ NL také tak někdy na jeden den někdy na týden..
Ale je jasné že chyba je v "našich" přijímačích.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Mám Gemini

Mám Gemini

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

re:

EPG je možné si nainstalovat přes plugin CrossEPG, není omezený pouze na některou image, ale chodí de facto na všech, samozřejmostí je Enigma 2, snad jen na nějakých starších image může být problém např. kvůli struktuře adresářů, knihovně, apod.
Více informací najdeš na www.crossepg.com
Mám to odzkoušené(SKY Italy, SKY UK), opravdu to funguje, ale je třeba mít trošku uživatelské znalosti, respektive laik to nerozchodí.
Plugin je možno použít také jinak.
Importuješ data z CSV souborů, případně stažením programových informací přímo z webovek providera. Tím pádem získáš EPG třeba i u programů, které ho normálně nevysílají.

Nejjednodušší možností pro tebe bude si nainstalovat jednu z nejstabilnějších a hodně výkonnou image a to Dream elite(www.dream-elite.net), která přímo umožňuje stahování EPG z netu a to díky pluginu, který je již implementován.
Je možné si takto stáhnout v podstatě EPG na veškeré platformy na satelitním nebi...SKY,Cyfra, Nova, Canalsat, ad.
Tohle bych doporučoval, opravdu jednoduché a spolehlivé řešení.

Mimochodem SKY Italy mají nová loga u programů a koukám, že docela pěkná:-)

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra