![]() |
|
Premier League a Bundesliga ve skylink a cslinkjelikož se blíží začátek PL i BL, a v skylink i cslink se tváři jako že se jich netýká to že nebudou nabízet jediný program z PL a BL, tak bych chtěl vyzvat každého kdo chce aby skylink a cslink zařadili do své nabídky program kde budou vysílat PL i BL, tak aby napsal email z tímto požadavkem na skylink nebo na cslink, protože mám dojem že dokavaď na ně nezatlačíme, tak nic v tomto směru nebudou dělat, a mi se budeme tak akorát koukat na golf a auto moto sport na nova sportDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...S PL v Skylinku,CSLinku sa rozluc..Digi svoj tematicky kanal inym platformam nepusti a kedze nikto iny prava na PL u nas nevlastni,tak smolaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...bundesliga bude zase volně na arabáčích s mezinárodním english komentářem. většina přenosů v nativním HDVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...no já verím že trojka PLigu dávať bude ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...S tím HD bych se tak neprsil, ty stanice přejdou na nový Bard a nám zbudou jen oči pro pláč :(( |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
JupiTazko,ked prava vlastni len DigiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...ten Badr 5 zaparkoval nakonec na 34.5E. takže superVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Blodogčo ti vieš možno majú niečo v šuplíku trojka nás vždy z niečím prekvapila ;)a nezáleží kto má práva podla mna 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Arabsat 5B mapky pokrytí!!!http://www.flysat.com/arabsat5b-beam.phpVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c......a nezáleží kto má práva podla mnaTo má být vtip??? Záleží, kdo vlastní vysílací práva. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
JupiŠuplík je už dlouho prázdný ! NHL už loni ne, PL od letoška ne, bude se opakovat MS ve fotbale :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...musíš si uvědomit, že tady u nás je sport číslo jedna hokej.@habr: ty mapky jsou bezpředmětný, protože Arabsat 5B nebude vysílat stanici DXB Sports a nebude ani na 26E Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...Já jen žes tu jásal že je to na 34,5°.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
habrprotože původně to mělo parkovat na 26E. a pak by byla velká šance, že se ta stanice z Dubaie na ten satelit přesune. takhle neVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
fpsfpsNechápu, co máš pořád s tím bombardováním mailama. Vždyť ty máš mnohem lepší nástroj, jak dát providerovi najevo svou nespokojenost - neplať jim ani korunu a poohlédni se do zahraničí. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
JupiBez vysielacich prav to akosi nejde ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...jo, přesně polulin. proto Nova tu premier league pustila, protože ví, že ať bude vysílat cokoliv, tak o abonenty nikdy nepřídeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
BL A PL na orbituTak to už abych začal shánět DIGI TV...holt i rumuni si s čecháčkama vytřou za...k, ale zaplaťpánbůh, že jsou tady maďarské sport.stanice Sport1 a 2 a snad i ten rumunský Digisport. Spoléhat se jen na české sport. programy a operátory, kteří by chtěli nejradši vše zadarmo a pak to prodávat za majlant, tak tu neuvidíme jedinou fotbalovou ligu-kromě naší a ruské...s těma si ale můžou... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 908 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...Ale prijde, stavis sa !!! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...Od té doby co bývalou Galaxii Sport ovládla Nova tak jde vesele do háje. Dřív jsem díval dost, poslední rok jen NHL a PL. Nyní už mne tam toho moc nazajímá.Přišli o PL, NFL, nedávají už Indycar, MLB, ještě by mohly zrušit NHL. Pak to bude samej tenis, tenis apod. Možná by se mohly i přejmenovat na NENI SPORT. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...A nejde len o abonentov, ide o sledovanost a tym padom cenu za reklamu. O peniaze pride celkom urcite. Alebo si myslis ze Digi kupila tie prava za tolke peniaze aby prerobila? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...nepřijde, protože Nova je u nás takovej fenomén, že si může dovolit vysílat fakticky cokoliv. ona je v pozici, že učí diváky sledovat pořady určitýho typuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...To máš sice vorti do určitý míry pravdu, ale nebavíme so o Nově ale o Nova Sportu. Trošku bych ti oponoval, jak většinou píšeš, že u nás je číslo 1 hokej. Možná na repre úrovni, když se zadaří, ale na ligový úrovni si to nemyslím. A to se pořád bavíme o domácí scéně. Když přijde na řadu zahraničí, fotbal jednoznačně vítězi. Nkdo nevysílá německou, finskou, švédskou hokejovou ligu atd. Maximálně tu KHL. Samozřejmě je tu naše liga, ale tu tlačí ČT z veřejnech pěnez. Vysílají se převážně fotbalový soutěže. Takže jestliže NS přišla o PL, těžko mě jako obdivovatele "anglickýho" fotbalu přesvědčí abych si ji platil kvůli nějaký ruský čutaný. A myslím, že takových jako já bude víc. Jediný její štěstí je, že se poveze vždy v nějakým balíčku s ostatníma. I tak by mě zajímalo, jak se to odrazí např. v zájmu o HD plus od Skylinku. Já už jsem úderem konce sezóny PL přestal platit. Takže podtrženou, můj názor je, že NS, potažmo celá Nova ucítí, že přišla o PL. Mě samotnýho to mrzí, protože jsem byl s její prezentací na NS nadmíru spokojen :( |
Arsenalek
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...a proč UPC zařadilo do nabídky radši Novu Sport HD a Eurosport tam nemají vůbec? a Eurosport 2 HD už vůbec ne. oni na to mají průzkumy. a tenkrát už se vědělo, že anglická liga na Nově končí.mimochodem tenhle víkend (už asi třetí nebo čtvrtej v řadě) nebude opět žádnej film v HD na Nově. a myslíš, že je takovej problém něco koupit? údajně ne, dneska je prý dávno situace taková, že studia rádi nabízejí HD verze za minimální nebo žádnej příplatek. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...Arsenalek:Výstižné a smutné |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Premier League a Bundesliga ve skylink a c...Pokud to vysílat nechtějí, tak prostě nebudou. Nechápu, proč bych na ně měl tlařit... Když to nedají, tak se podle toho zařídím a budu to sledovat jinde. A v případě, že o jiné kanály ze SkyLinku nebo CSLinku nemám zájem, nebudu jim nic platit, ne?Když v nějaký hospodě netočí Plzeň, kterou já chci, nebudu tam chodit. A místo nějakýho tlačení na personál dané hospody půjdu jinam. ;) |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |