![]() |
|
Loewe Individual Compose 40Tento, inak vyborny, ale strasne drahy TV prijimac obsahuje dvojtunerovy satelitny prijimac. Pri priatelskej vypomoci majitelovi som narazil na problem, a to taky, ze nie je mozne pozerat a sucasne nahravat dva kodovane programy. T.j., nie je mozne pozerat napr. STV1 a sucasne nahravat z Markizy. Odbavi ma hlaskov, ze CI modul je obsadeny. Je ale mozne pozerat nekodovany program (napr TA3) a sucasne nahravat kodovany (napr. JOJ) a naopak.Neviem, je to principialny problem a nie je to mozne, alebo nejaky problem v nastaveni? U beznych dvojtunerovych prijimacov som sa s podobnym problemom nestretol. Ma niekto skusenost? Samozrejme signal je privedeny z dvojiteho LNB. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Loewe Individual Compose 40Napada me jedno reseni - diablo wifi, ma dva sloty na karty, to by mohlo pomoctDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Loewe Individual Compose 40Inak ma to dva CI sloty, skusal som pridat druhy CI modul s kartou a nic ... |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Loewe Individual Compose 40Zdar,to je fakt jen malinko drahe:).Zajimalo by mne,zda tato TV ma v dane konfiguraci krome tuneru DVT a 2 tuneru DVB-S/S2 jeste i tuner DVB-C.Preji,aby to nebyl principialni problem,protoze to proste v teto cenove hladine neni myslitelne. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Loewe Individual Compose 40jestlize ma 2 sloty CI tak by to melo jit nekde v menu nastavit, kouknul bych se do instrukce, vim ze to neni super rada, ale nic jinyho me nenapadaDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
![]() |