Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

gibertini op40 a IBU

Chcel by som tuto malu parabolku a inverto black ultra na skylink pôjde mi cela 23ka aj za dazda?Skusil to niekto?

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: gibertini op40 a IBU

ani nápis gibertini ti ze 40cm neudělá plochu 60cm :)))
Astra 19,2°E ta jo ale hustej déšť :)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

len som chcel mat nieco tak male a vedla 150ku.Bol by to pekny pohlad na oko kazdeho okoloiduceho.

THXKO

aspon 60cm to by slo.mal by si kvalitu okolo 80-85 na skylinku.a nie ibu ten by to neudrzal pocas dazda.invacom urcite...

sysy
Registrace: 5/2010

Na 50cm parabolu jsem Skylink dělal,ale údaje signálu si už nepamatuji.Gibertinky jsou kvalitní paraboly,a mohlo by to jít.Ale jen max.přesné nastavení.LNB nebylo IBUltra.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

jestli ti jde o dobrý přijmový podmínky za slabýho deště, tak bych si koupil tohle. je to příjmově i dyzajnově lepší než invacom:
www.satshop24.de/satshop24_s/hama_lypsi_high_serie_jedes_lnb_erhaelt_.html

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

no jeden invacom snh 031 myslim mam vo vytrinke ;) urcite by som to rad skusil stakou malickou.Len keby to mal niekto vyskusane.Kolko percent asi by bolo na tej 40ke?

THXKO

Aby ti ten Invacom Gibertinku nepolámal.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Jen pro "oko" si tam dej třeba 20cm.......
Ale pro funkčnost záleží na přijímači a kvalitě nejsledovanějšího transpordéru......neboť ta se liší kanál od kanálu.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Ani jeden z nás neví, který konvertor se hodí k takový miniatuře. Vy závisláci, preferujete invacom na dishe od 40 do 230.

knawi
Registrace: 3/2007

tam budes mat slaby drziak ved ti to invacom zlomi to neskusaj

sysy
Registrace: 5/2010

Taky jsi myslím že tu velikost z dálky by poznál pouze odborní(profík) ale už ne normální kolemjdoucí nepozná 40 nebo 60cm nevím jak máš vysokej barák.Ale přijde mi to jako blbost já mám doma 6 talířu od 105 po 33tecnisat taky mne to ladí oku ale ostatním už tolik ne. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

chlopy prave ste ma poriadno rozosmiali.Ale je fakt ze by sa to zlomilo.Mozno keby drzal signal urobit kovovy.

THXKO

ona ta 160-tka zase není takový monstrum, ale vedle nějaký offsetový 240-tky už by to mohlo vypadat docela směšně, taková plácačka na mouchy.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

to mas pravdu vorti.ten rozdiel medzi 40-160 bude podobny :))

THXKO

ono v ansate gibertinku ponukaju a vraj op 45! aky je vlastne realny vnutorny rozmer?

THXKO

@THXKO

Mám ju doma, teda vlastne ju stále vozím v aute, pripevnenú na stojane na kolesá, používam ju dosť často na merania, na chate a pod. Momentálne tam mám LNB ALPS singl hlavne kvôli rozmerom, ale istého času bola prevádzkovaná spolu s Invacom-om na motore a pri peknom počasí zvládla aj DIGI (stredné SVK-Turiec). Astra 23,5°E (Skylink/CS Link) na tom pri peknom počasí ide v pohode, za hustého dažďa ale už slabšie TP samozrejme vypadnú. S ožarovačom Invacomu si táto Gibertinka rozumie dosť dobre a dokáže ho aj udržať, akurát to treba riane zašprajcovať, tieto držiaky sú fakt labilné. Ostatne ten držiak je rovnaký ako na vačších Gibertinkách, ráhno je takisto hliníkové. Ak máš záujem, možem ti sem zajtra hodiť údaje z meráku Gibertiny 40AL + Invacom/ALPS.

Kvinto
Registrace: 6/2009

To výtvarný dílo chceš instalovat na terénu? Návrh vortimonda stojí za úvahu: 240ka a vedle malá, možná, že seženeš ještě menší než tu Gibertinku, ani toho nemusí mnoho chytit, bude to přece plastika. Přesvědčujete mě o tom, že mezi sateliťáky jsou i takoví, co mají vyvinutou fantazii a smysl pro humor

knawi

@THXKO

Gibertiny 40AL - aktívna plocha : šírka 37,5cm a výška 40cm ;
Je to 40-tka, štvorcová TechniSat 45 (Digidish, Multytenne) je na tom o čosi lepšie.

Kvinto

Kvinto budem rad ak to zajtra zmeras a napises.A ktory lnb bol nakoniec lepsi?Alps to je ten taky uzky?Myslim ze udavany zisk ma 31db ta technisat ma kolko?

THXKO

a co by mělo takový výtvarný dílo symbolizovat? že slova jsou triviální, ale vůle je mocná? :)))

vortimond

@THXKO

Priamo medzi sebou som tie LNB nikdy neporovnával, zajtra ti to sem hodím. Dnes sa ešte bavím z DVB-T z Lysej Hory a vyzerá do veľmi dobre.
TechniSat-ka - neviem aký má udávaný zisk, nikde som to nevyčítal, ale rozhodne je na tom lepšie už len kvôli aktívnej ploche (štvorec 45x45cm), tam mi Astra 23,5°E vypadáva len pri búrke, ale to už vypadne aj väčšina noname 70-tok. Teda konkrétne vlani asi cca 3-4x, čo som zaregistroval. Za ten krátky čas čo je na 23,5°E Astra 3B som výpadok ešte nepostrehol.

Kvinto

věříš, že jsi to vystihnul? trošku absurdní symbolika snahy, vůle, ale zesměšněných technickou nebo snad fyzickou vymezeností. Ale řekls´ to líp.

knawi

taky to nemám ze sebe. to je ten známej song od depeche mode "...feelings are intense, words are trivial...". hezký je to rovněž jako cover od tori amos
www.youtube.com/watch?v=_gZzkGvyqzc

vortimond

Tori Amos se mě líbí, dobře zpívá, hraje a prostě se mě líbí, díky za objev. Já jsem většinou někde u Elly Fitzgerald: I´ve got a guy, he don´t dress me in sable, he looks nothing like Gable, but he is mine. To bývala swingová znělka literárního pořadu Škvoreckýho z Hlasu Ameriky.
Jinak je dobře použitý citát taky um, chceš snad říct´ něco, co ještě neřek´ před tebou někdo jiný?

knawi

to kvinto

Tak ako je to s tým signalom z Lysej hory?zachytil si nieco ak ano kde v Turci ,resp na akej frekcvencii ide ? v martine mi isiel analog na 37.kanale

ivik64
Registrace: 9/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra