Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

gibertini op40 a IBU

Chcel by som tuto malu parabolku a inverto black ultra na skylink pôjde mi cela 23ka aj za dazda?Skusil to niekto?

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@ivik64

Je to parádne... CZ MUX1 z Lysej Hory ide na 54k, na 37k ešte stále pokračuje analógová ČT1, tuším do apríla budúceho roku. Potom by sa tam mal objaviť CZ-MUX2. Signál je síce oproti analógu podstatne slabší vzhľadom na podstatne menší výkon (25kW) a obmedzené vyžarovanie smerom na SK, ale s dobrou anténou to ide. Síce na hrane ale ide. Zatiaľ som to skúšal v Priekope, tento alebo budúci týždeň budem robiť jednu meračku vo Vrútkach, ale tam to pôjde asi ešte lepšie, terénny profil je tam priaznivejší. Naopak na Stráňach ani ťuk, pritom z analógu je tam aspoň čosi aj keď zo značným šumom. Zato sa mi tam bez problémou podarilo chytiť MUX2 na 59k z Námestova (Magurka - JOJ, JOJ+, Markíza, TV Doma), čo by tam vzhľadom na ter. profil doletieť nemalo.

Kvinto
Registrace: 6/2009

Kvinto

a co ten mali testik gibertinky op 40?Budes to testovat?

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

@THXKO

Testovať neni čo, ale zmeriam ti to. Ospravedlňujem sa, včera som to už nestihol. Večer ti to sem hodím.

Kvinto
Registrace: 6/2009

@Kvinto

prosim daj mi majla resp. posli mi nejake zaujimavosti z meraciek hlavne kolonia hviezda a sucany dik ivik64@gmail.com

ivik64
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra