Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Hbo, Cinemax titulky

Bude už riešený problém s titulkami?
Na HBO idú k mnohým filmom s českým dabingom titulky,čo sa nedajú vypnúť a na Cinemaxoch k mnohým filmom titulky nie sú.
Keď som to písal technikovi z UPC,tak mi odpísal aby som si prepol na českú stopu!!!!

peter22
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hbo, Cinemax titulky

No tak to tak udělej, nebo vyměň technika..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

nebo dodavatele špatné služby,vybral sis UPC sám a bez nátlaku?,jsi svéprávný?,tak konej

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Já zase bojuju za odstranění vypálených titulků na ČT HD, ale s nulovým výsledkem. Odpovědí jsou vždycky jenom sliby, že se na problému pracuje, ale skutek utek. Dva měsíce po přechodu na Thor ... Rv

Hellas
Registrace: 4/2006

Ano,taky to mam na HBO a docela mě to štve. Taky je problém na AXN kde běží nějaké rumunské titulky,které nejdou vypnout a když si přs ně pustim CZ,tak to je něco.... nepřečtu už vůbec nic. Volal jsem tam 3x a pokaždý mi řekli,že o tom vědi a že to řeší.Trvá jim to od 1.5.2010. :fuming:

Enriko
Registrace: 8/2005

jj, kde jsou jupisaci, nějak jim zmlklo

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Cinemax titulky

Zkoušel už někdo z multiplexu ts záznamu Cinemax úspěšně vyseparovat titulky? Prý ve streamu jsou, free program ProjektX by to měl umět, ale jak ho mám nastavit, když na obvyklé stránce teletextu 888 se titulky u Cinemax nenacházejí?

veljanepr
Registrace: 1/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra