![]() |
|
matrix reloadedAhoj mam na stole tento modul.Hledal jsem skoro vsude nemohu najit napln ,abych z tohoto modulu udelal v cas 3+ /universalni/ na cteni karet.Pokud nekdo vite neco o tomto modulu dejte vedet. Dik .Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: matrix reloadedw.super-sat.info,cam moduly-ale který to je nevím,v rebornu mám mrb.312 ?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
RE: matrix reloadedMrkni tady,taky tam něco je.Rubrika CAM.MODULLEShttp://www.netkeysat.net/ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: matrix reloadeddik za typ.nevis jestli se muze davat do reloaded to co je v rebornu? |
vanspeed
![]() |
|
Matrix ReloadedDo Reloaded(MR) můžeš dávat náplně určené pro verzi Revolutions(MRv).Verze Reborn(MRb)nebude fungovat,okamžitě spadne.Jinak nálně pro čtení karet v CryptoWorks např. MR1230.bin jsou chybové a vždy po určitém časovém úseku probíhá restart načítání karty v modulu.Takže Matrix zrovna pro toto využití nic moc! |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
old masterahoj prosim te je nejaka napln pro reloaded ktera by umela conax?dik za odpoved |
vanspeed
![]() |
|
old masterahoj muzem si vecer napsat? dik jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
@vanspeedNáplně pro MR jsou psaný jako univerzální.To znamená že podporují více systémů pro dekodování.Problém nastává že né vždy disponuje všema CAID pro daný systém.Nebo se vzájemně ovlivnůjí a tím pádem kolabují.Verze MR1230 má v sobě mimo jiné i Conax/CAID 0B00.Otázka je jakou verzi má tvoje karta.Ty novší vlastní CAID 0B02. |
Old Master
![]() |
|
old masterahoj jestli muzes vecer pokecat na skype dej vedet dekuji jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
RE: matrix reloadedPro změnu caid existuje prográmek/csss.cz/,cw-má problémy,conax by měl být v pohodě ,koupil jsem ho pro tnk/HDnejede/,viaces,nagra,irdeto by mělo jet,zatím neodskoušeno.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
spykoahoj prosim te dej mi odkaz na ty stranky dik jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
MR1230/ConaxNapiš e-mail.Pošlu Ti náplň čistě pro CONAX/CAID 0B00;0B02.Testována na kartě Technisat.Vše plně funkční! R^ |
Old Master
![]() |
|
old masterahoj dekuji ---------vanspeed-zavinac-seznam-tecka- cz--jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
@vanspeedTak je to odesláno!Tedy vyzkoušej. ;) |
Old Master
![]() |
|
RE: matrix reloadedDoufám,že mě někdo nesjedede banem.CSSF.cz cam,ci,moduly matrix-je tam toho víc,zkus vybrat. :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
old master--spykoahoj dekuji .z toho /cssf.cz / jsem zkousel nektere naplne a bohuzel nic .jeste jednou dekuji .jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
![]() |