![]() |
|
Image dm500sAhojte...Chcel by som sa spýtat majitelov dreamboxov, či sa time bomb nachádza aj v iných image /napr.NAbilo/ alebo len v Geminy a potreboval by som ešte pomoct ohladom share ale to cez ICQ 624252034.....dakujemPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE:Image dm500sGemini je Non Bomb, Nabilo ci Pli image ma Maxvar |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Image dm500szisti si mac adresu tvojho stroja a ak patrí medzi dreamboxácke...nahraj tam čo chceš....aj gemini su maxvarPokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
![]() |
|
disdzoMoc tim mac adresam neverím lebo daju sa prepísat aj softwarovo...Ja som v obchode chcel klon a predavač mi aj potvrdil že mi predava klon a napriek tomu je moja adresa /000934385338/....dajte si na to pozorPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: Image dm500sa ešte 1 vec by som sa chcel opýtat:Čo mam spravit ak mi nejdu všetci provideri cez cardsh**e ktorý by mali normalne chodit ?? resp.čo by som si mal zistit ktoru informaciu od dodavatela netu ?? to mi nejde do hlavy, prečo niektore idu a niektore nie :bomb: :fuming: :bomb:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: Image dm500sOtázne je,ako vieš objektívne zistiť,ktorí ti maju chodiť.Ak je chyba u teba ,tak skús vymazať SoftCam alebo ho očisť a nechaj tam len DIGI. VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
NalimmTo mi potvrdil dodavatel...dost paketov mi nabehne hned...niektore po 30 cca sec. a niektore vobec...ak vymažem softCam tak potom čo..hihi....dm500 klon mám 6 dní :laughing: :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: Image dm500s"a ešte 1 vec by som sa chcel opýtat:Čo mam spravit ak mi nejdu všetci provideri cez cardsh**e ktorý by mali normalne chodit ?? resp.čo by som si mal zistit ktoru informaciu od dodavatela netu ?? to mi nejde do hlavy, prečo niektore idu a niektore nie"Najlepšie spravíš ak tu nebudeš písať takého blbosti - narobíš si len problémy - napr.že ťa každý bude mať za vola - s takýmito otázkami sa chodí na iné fóra :8) - alebo ak dáš skype.... |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Image dm500sPotom hi hi uvidíš. Dreambox je jak žena nikdy sa v ňom nevyznáš :fuming:VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
ylohskype:johndoug70ICQ:624252034 Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: Image dm500sPísal som to sem, pretože viem že aj sem chodia machry v tomto smere a napísané to bolo celkom ok..Kto sa vyzná v týchto veciach, hned pochopil a kto sa nevyzná, tak mi asi tažko pomože... ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
![]() |
|
RE: Image dm500sSom na skype - ty nie :-/ |
yloh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
![]() |