Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link a HD programy

Dnes mi volali z CS linku s nabídkou na balíček Filmboxů. To jsem nechtěl, protože tam stejně nic nedávají. Nicméně jsem jim, řekl ať mě dají vědět o HD programech, že mě zajímají daleko více. Oprátorka mi sdělila, že do konce roku přidají 5HD kanálů a prý toto není nic tajného. Bohužel mi nesdělila o jaké půjde. Ale dá se to asi lehce domyslet. Snad se blýská na lepší časy. R^

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link a HD programy

asi je na obzoru bližší spolupráce mezi skylinkem a cs. nakonec nic jinýho ani v češtině nevysílá, chybí jim tam jenom eurosport 2. a discovery v angličtině nejenom že spoustě lidem vadí, ale některý přímo provokuje

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

No já spíš doufám, že si CS link, objedná DVBS2 TP a bude si tam dávat své programy. Protože obrazová kvalita SKY je nic moc, krom programů od holanďanů.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

to by bylo hodně nešetrný. protože programy by tam museli dávat stejný. nic dalšího v češtině neexistuje. jediná výjimka je eurosport 2 hd

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Nejlepší by bylo aby sky link bral novu hd od cslinku ,a na uvolněné místo šoupl eurosport 2 hd .

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Nova HD

Novu HD budou brát od Skylinku,potřebují místo.Místo Novy HD 12070 ,bude vysílat HBO Comedy ,Cinemax 2 zařadí to Skylink možná od 1.9.

robokop
Registrace: 5/2009

Vždyt se chlubily že je to novácki transpoder,spíš mi to ale připadalo že ho museli pronajmout,protože byl nasmlouvaný gitalem a byla to největší palka v dluhách.kdo ví kdo vubec ten cs link vlastní ,aby už to nebylo nějak provázáné ze sky linkem přes x firem,protože zachvili bude nabídka totožná až na pár vyjimek.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

ono se urcite neco bude dit protoze ta nabitka ktera v soucasnosti existuje jak u skylinku tak u cs linku nema sanci prezit hlavne ta kvalita obrazu u placene nabitky je fakt mizerna.a placene HD programy bez PL to je cesta do pekel sem zvedavy co se bude dit pro me sou v teto podobe nezajimavy a nechtel bych to ani za 1kc.divim se ze si to nekdo vubec predplaci.

image
Registrace: 10/2008

CS Link a HD programy

Ať si to za ty prachy strčí za klobouk,z placených HD zatím dávám přednost skylink,ale stejně to je příšera ve srovnání se Švedskými,Švýcarskými,Bulharskými,Německými a Italskými HD programy,Když se něco děje/Fotbal,Tenis,Hokej atd./Jsou mi ty naše HD na houby,/stále nějaké problémy,stačí jen číst zde diskuzi/Lepší podívání je na vyše uvedené :8) R^ ,I ty Polské HD k něčemu jsou a jsou bez problémů.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hlavě , že balíček HD sponzoruješ otom jim jde , a plno lidem to stačí ty český koukatelný 3- 4 programy za ty peníze nekup to a jak si libují a pak když někdo napíše , že to nebylo v HD tak se rozčilují .Znám takových plno. Hlavně , že kouká na HD Skylink.Neberu HD vrzání- hudba vážná a co NEJDE ČESKY.Jsme v čechách .

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra