![]() |
|
naladeni dvb-tzadravim, potreboval bych poradit mimo misu. babicce zapojovali na panelaku anteny a digitalni vysilani a tak sem ji sel nastavit tv(lcd s digitalnim tunerem) tak jsem dal autosken ale naslo me to jenom tv public a z1 a jedno radio a nic jinyho ne tak sem koukal ze tam jdou navolit nejake kmitocty ale tam nevim co mam dat protoze sem nic takoveho nikde nenasel. vsude se pisou program 43,35,56 ale o kmitoctu nic a v te tv nic jineho nejde naladit mam tam jen abych napsal asi 6 cisel a nic vim. babicka je v jihlave na vysocine. muzete nekdo poradit?Diky moc |
koumes
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tJihlava- kanál 30 - frekvence 546MHz - kanál 33 - frekvence 570MHz - kanál 35 - frekvence 586MHz Ale muze prijimat i jiny vysilac. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tje to STA, takže se musíš zeptat toho kdo to má na starosti (správce domu?) z jakých vysílačů a které kanály tam byly instalovány a jestli nebyly i konvertovány na jíný kanál. V Jihlavě to může být Javořice, ale klidně i Krásné nebo místy i mux1 Kojál, nebo kombinace z více vysílačů. Víc by poradil "lubbik" :) to je tamnější místní harcovník, jestli to nakonec i nedělal :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tLubbik zasadne nekonvertuje.Jestli to naslo jen Mux3, tak by to mela byt Javorice/Klet je daleko/. Mozna jsou zbyle Muxy poslane do VHF3.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tno me hlavne jde o to co do taho mam napsat. mam tam vyhledat kmitocet a je to na 6 cisel a naslo to jenom 546000 a tam to naslo prave jenom ty dva kanaly.. tak jsem skusil i treba 570000 nebo ten 586000 ale to nic nenaslo |
koumes
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tTo je tak, kdyz se nenapisou podrobnosti, napr. na cem to ladis. Takze frekvence se zadava v kHz, takze to co jsem napsal je x 1000.Jinak tam muze byt i konverze, urcity duvod by to melo, pokud nebyla provedena vymena kabelu. Ovsem pokud bylo konvertovano do VHF, tak je to pekna prasarna. Takze idealni je se opravdu zeptat kde to ladit spravce. |
J a
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tKonverze do VHF je vzdy prasarna. Ale delaji to prave prasata co to rvou do stare kabelaze. Kdyz uz je nejaky nutny duvod (zpracovani sousednich kanalu z ruznych vysilacu treba) tak leda konverze do nizkych kanalu UHF. Oni i ti slovaci, pokud to nekde chce pustit do rozvodu na tech vysokych kanalech, taky nejsou to prave orechove co se rozvadeni tech vysokych kanalu a prijimanych urovni tyka :) to vime vseci... a nepomuze ani Javorina pred nosem... ;) ale jde to... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tCo tak informovat sa u susedov???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-ttak zacni na 474000 a pak pokazde pridej 8000 a pokus opakuj. 482000, 490000 atd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tJá nechal udělat v paneláku dvě anény v Jihlavě Březinky.na Javořici: 33K ČT1.ČT2,Č24,ČT4 35K Nova,Nova Cinema,Prima,Prima cool, Barrandov 30K Z1.Public,Test Na Krásné: 32K ČT1,ČT2,ČT24,ČT4 39K Nova,Nova Cinema,Prima,Prima cool,Barrandov. Krásné má tak o 10% silnější signál |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tDobrá to firma když nedokáže dát lidem v baráku nějakou soupisku co a jak .... nebo aspoň někde na chodbě vyvěsit. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tCo to je za divnou firmu když nenaladí všem zákazníkům setopboxy? My obcházíme všechny domácnosti. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: naladeni dvb-tProc divna firma ?Ja delam STAcka skoro 10let a nikdy jsem teda casto 50-80 byt.jednotek neobcahzel a neladil jim TV. Vzdy po skonceni praci je v kazdem vchode vyvesen informacni letak( je i soucasti faktury), kde co ladit. Ja jsem antenar, moje dilo konci na uc.zasuvce. Neni realne obchazet desitky bytu, kdyz kazdy druhy neni doma, kazdemu ladit desitky znacek ruznych pristroju a TV. Od toho je navod k obsluze a nebo prodejce daneho kramu. Takze snad jen to, ze ona firma mohla informovat najemniky kde co ladit a konec. |
J a
![]() |
|
![]() |