![]() |
|
emucanal sat este to funguje v emu dakujem |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: emuAk je to otázka, tak nie, nefunguje... |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
vw1Tak nemas tak uplne pravdu i kdyz castecne ano , tak pokud vim tak z astry rtl-9, cineXF, Action atd... jdou a nebo aspon mne ano , a mam dojem ze to je taky Canal Satellite, ale samozrejmne mas na mysli Canal+ tak ty nejdou |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
emuv emulaci dekodovací karty OK, R^ V EMU přístroje a diabla verze 3.9 né!!!! RvNevidím důvod kvůli Tobě aby to fungovalo. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
emuTak ja nevim jestli reknema ta drzá poznamka byla na mne , tak mam naky zazracny EMu ja ted koukam a jde to .. pres kartu |
satak
![]() |
|
zatím neale je to na dobré cestě. Zatím se na netu objevili poloklíče:V 032820 09 D9XXX...E6 ;CanalSat 19.2E V 032820 0A 00XXX...E9 ;CanalSat 19.2E V 032820 0B A4XXX...36 ;CanalSat 19.2E V 032820 0C D2XXX...E3 ;CanalSat 19.2E V 032820 0D 5CXXX...98 ;CanalSat 19.2E V 032820 0E BCXXX...F3 ;CanalSat 19.2E V 032820 0F 1DXXX...AF ;CanalSat 19.2E Snad je někdo "pustí" v dohledné době úplné :8) |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
satakTo na Tebe vůbec nebylo,Tten kdo investuje do různých karet ofic. i neofic . a modulů,ten aťˇkouká. Ti kteří čekají až to bude v EMU,a nacpou tam klíče,jsou lidi,kteří do toho nic dvakrát nechtějí dát,tak ať koukají dle svých možností.Nic víc,nic míň. Je to spravedlivé,né???Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: emuJen hlupáci (myslím to všeobecně) cpou peníze do neoficiálních modulů,karet a k nim potřebných programátorů.Aniž si to uvědomují tak je to nejdražší předplatné na světě !! :)Zkuste si to někdy hodit do kalkulačky kolik stála karta,programátor a jak dlouho jste koukali.. doba kdy třeba Cerebro běželo 1,5 roku je už pryč. Ted je to jen už chyták na peníze.Atraktivní pakety stejně nejedou takže je to jen paběrkování... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patNavíc by mě strašně štvalo, když už bych čistě hypoteticky do toho komerčního hacku zainvestoval, že kupuji další black box, do kterého nevidím, a cosi to jaksi dekóduje, aniž bych ty klíče nebo algo znal a měl možnost si udělat vlastní modifikace.Nejsem natolik povrchní, aby mě uspokojil takový "slepý" typ příjmu. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: emu@pat a AlesHavel: i v technické argumentaci je humoru R^ |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: emucanalsat--- emu ... DOWN diablo 2 ... DOWN millenium card ... DOWN Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
patJen hlupáci už jedou bez nějakých problémů celé dva roky a to musím říci bez problémů např. C+NL,Pink TV atd. bez nějakého zásahu,Já si myslím,že hlupáci si to odzkoušely jak to chodí v EMU a´mají teď útrum.To jsem nechtěl takhle,ale chci to vysvětlit,že za ty peníze,které jsem do toho dal,jsem neměl do dnešního dne žádný problém s příjmy těchto providerů,kdykoliv to pustím,šlape to.To nemůžeš u EMU říci na 100%,to je můj názor.Vždy se to vyplatilo,už i diablo 2,i diablo 2.3 a jiné karty a modul 3.9 za tu krátkou dobu vzhledem k tomu jak se vše mění každou chvíli,tak asi máš pravdu,ale existují jiné metody jak na vše koukat,tak,že vše OK,i když musím přiznat,že vše nelze stihnout,jse jen o to,že to jde. R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: emuMTV Network ,Cartoon Network,Boomerang France, MTVN HD na 19,2 R^ |
krega
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
@heryJá tedy nejsem závislák, abych to musel mít za každou cenu / tedy za cenu gamakarty/. Stejně těm francouzům nerozumím. To v emu je jen zpříjemnění nebo se jen " mrknou" co tam u nich zrovna běží. |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
@heryJasně taky máš pravdu jsou jiné možnosti...ale abych investoval do programátoru,karty nebo modulu a klepal si kdy to vypnou a měl tam pink plus ?? paktet k ničemu..Bulsat paket k ničemu..C+ NL dejme tomu ale taky nic atraktivního...tak to je o ničem.. Joo jak už jsme psal cerebro za 1500kč a Premiere jelo 1,5 roku tak to ANO. Nebo ty časy..obyčejná gold karta rok cca 2000,. a jelo uplně všechno to byla ještě Premiere World,Stream italy v AU atd..to byla jiná káva.. ale dnes ?? koukat na Pink plus ..to po mě nikdo nemůže chtít :)) cau at se daří |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
EMUJa nevim vo jakym DOWN porad mluvite DOWN sem DOWN tam mne to jde az na par programu |
satak
![]() |
|
patChápu Tě,a vím jak to bylo. A s tím Pink tv máš pravdu,kvalita obrazu jako DIGI tv.Ale nemá se cenu o tom dál bavit,taky čau a ať se Ti daří v tom co chceš.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: emuvšechno zajímavý je DOWN. existujou už jenom dvě možnosti, jak se dostat k hodně zajímavejm programům. share a nebo si něco nečeskýho prostě abonovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: emuJo pořídil jsem si kartu k3 šlapala asi 2 týdny a šlus ende tak jsem se poučil že již nikdy více. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: emuje to všechno na h... a bulsat je jenom o něco lepší než skylink nebo upc. o platformě pink nebo těch pár stanicích, co chodí z paketu C+ NL ani nemluvě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
satmanTak na tu K3 sli tusim naky Frantici sveho casu dva a potom chvilku tri pakety , tak tam bylo jasny hned z pocatku ze ta karta je jen a pouze komercni tach , tak zase musis vedet do ceho investovat |
satak
![]() |
|
RE: emuStále nechápu to neustálé honění se za dekódováním "atraktivních" paketů. Osobně jsem začínal s D2MAC. Tehdy byla mizivá nabídka česky hovořících programůa a to ještě na exotických satelitech. Celkem jsem se díval na německé komerční stanice. A v dnešní době, kdy je dost česky dabovaných stanic se dívám hlavně na ně a proto bych neinvestoval do placené zlodějiny...viz. moduly a různé karty. Ale je to věc názorů. A stačily mi 2 dny, abych zjistil, že francouzské kanály, které obsahují jen mizivé procento anglických audio stop, jsou nepoužitelné. Ale je to dáno i faktem, že nepatřím mezi zastánce pivní hospodské kultury sledující fotbal či hokej a naříkající na vše a za každou cenu. Tuhle československou vlastnost naštěstí nemám. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: emuIde po včerajšom večeri ešte na niektorých prijimačoch AU na D**i ??? |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: emuOpticum 4060cx emu D..iOK R^ :)))Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: emuOpticum 4060cx emu AU D..iOK R^ :)))Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
petr121českej dabing je v posledních letech absolutní katastrofa a patří mezi ty (nej)horší v evropěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |