Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

emu

canal sat este to funguje v emu dakujem

ferko1237
Registrace: 6/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: emu

Ak je to otázka, tak nie, nefunguje...

vw1
Registrace: 1/2006

vw1

Tak nemas tak uplne pravdu i kdyz castecne ano , tak pokud vim tak z astry rtl-9, cineXF, Action atd... jdou a nebo aspon mne ano , a mam dojem ze to je taky Canal Satellite, ale samozrejmne mas na mysli Canal+ tak ty nejdou

satak

emu

v emulaci dekodovací karty OK, R^ V EMU přístroje a diabla verze 3.9 né!!!! Rv
Nevidím důvod kvůli Tobě aby to fungovalo.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

emu

Tak ja nevim jestli reknema ta drzá poznamka byla na mne , tak mam naky zazracny EMu ja ted koukam a jde to .. pres kartu

satak

zatím ne

ale je to na dobré cestě. Zatím se na netu objevili poloklíče:
V 032820 09 D9XXX...E6 ;CanalSat 19.2E
V 032820 0A 00XXX...E9 ;CanalSat 19.2E
V 032820 0B A4XXX...36 ;CanalSat 19.2E
V 032820 0C D2XXX...E3 ;CanalSat 19.2E
V 032820 0D 5CXXX...98 ;CanalSat 19.2E
V 032820 0E BCXXX...F3 ;CanalSat 19.2E
V 032820 0F 1DXXX...AF ;CanalSat 19.2E

Snad je někdo "pustí" v dohledné době úplné :8)

JEJDA
Registrace: 8/2007

satak

To na Tebe vůbec nebylo,Tten kdo investuje do různých karet ofic. i neofic . a modulů,ten aťˇkouká. Ti kteří čekají až to bude v EMU,a nacpou tam klíče,jsou lidi,kteří do toho nic dvakrát nechtějí dát,tak ať koukají dle svých možností.Nic víc,nic míň. Je to spravedlivé,né???

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Jen hlupáci (myslím to všeobecně) cpou peníze do neoficiálních modulů,karet a k nim potřebných programátorů.Aniž si to uvědomují tak je to nejdražší předplatné na světě !! :)
Zkuste si to někdy hodit do kalkulačky kolik stála karta,programátor a jak dlouho jste koukali..
doba kdy třeba Cerebro běželo 1,5 roku je už pryč.
Ted je to jen už chyták na peníze.Atraktivní pakety stejně nejedou takže je to jen paběrkování...

pat
Galerie: pat

@pat

Navíc by mě strašně štvalo, když už bych čistě hypoteticky do toho komerčního hacku zainvestoval, že kupuji další black box, do kterého nevidím, a cosi to jaksi dekóduje, aniž bych ty klíče nebo algo znal a měl možnost si udělat vlastní modifikace.
Nejsem natolik povrchní, aby mě uspokojil takový "slepý" typ příjmu.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

@pat a AlesHavel: i v technické argumentaci je humoru R^

knawi
Registrace: 3/2007

canalsat
---
emu ... DOWN
diablo 2 ... DOWN
millenium card ... DOWN

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

pat

Jen hlupáci už jedou bez nějakých problémů celé dva roky a to musím říci bez problémů např. C+NL,Pink TV atd. bez nějakého zásahu,Já si myslím,že hlupáci si to odzkoušely jak to chodí v EMU a´mají teď útrum.To jsem nechtěl takhle,ale chci to vysvětlit,že za ty peníze,které jsem do toho dal,jsem neměl do dnešního dne žádný problém s příjmy těchto providerů,kdykoliv to pustím,šlape to.To nemůžeš u EMU říci na 100%,to je můj názor.Vždy se to vyplatilo,už i diablo 2,i diablo 2.3 a jiné karty a modul 3.9 za tu krátkou dobu vzhledem k tomu jak se vše mění každou chvíli,tak asi máš pravdu,ale existují jiné metody jak na vše koukat,tak,že vše OK,i když musím přiznat,že vše nelze stihnout,jse jen o to,že to jde. R^

hery

MTV Network ,Cartoon Network,Boomerang France, MTVN HD na 19,2 R^

krega
Registrace: 2/2009

@hery

Já tedy nejsem závislák, abych to musel mít za každou cenu / tedy za cenu gamakarty/. Stejně těm francouzům nerozumím. To v emu je jen zpříjemnění nebo se jen " mrknou" co tam u nich zrovna běží.

JEJDA
Registrace: 8/2007

@hery

Jasně taky máš pravdu jsou jiné možnosti...
ale abych investoval do programátoru,karty nebo modulu a klepal si kdy to vypnou a měl tam pink plus ?? paktet k ničemu..Bulsat paket k ničemu..C+ NL dejme tomu ale taky nic atraktivního...tak to je o ničem..
Joo jak už jsme psal cerebro za 1500kč a Premiere jelo 1,5 roku tak to ANO.
Nebo ty časy..obyčejná gold karta rok cca 2000,. a jelo uplně všechno to byla ještě Premiere World,Stream italy v AU atd..to byla jiná káva..
ale dnes ?? koukat na Pink plus ..to po mě nikdo nemůže chtít :))
cau at se daří

pat
Galerie: pat

EMU

Ja nevim vo jakym DOWN porad mluvite DOWN sem DOWN tam mne to jde az na par programu

satak

pat

Chápu Tě,a vím jak to bylo. A s tím Pink tv máš pravdu,kvalita obrazu jako DIGI tv.Ale nemá se cenu o tom dál bavit,taky čau a ať se Ti daří v tom co chceš.

hery

všechno zajímavý je DOWN. existujou už jenom dvě možnosti, jak se dostat k hodně zajímavejm programům. share a nebo si něco nečeskýho prostě abonovat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Jo pořídil jsem si kartu k3 šlapala asi 2 týdny a šlus ende tak jsem se poučil že již nikdy více. ;)

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

je to všechno na h... a bulsat je jenom o něco lepší než skylink nebo upc. o platformě pink nebo těch pár stanicích, co chodí z paketu C+ NL ani nemluvě.

vortimond

satman

Tak na tu K3 sli tusim naky Frantici sveho casu dva a potom chvilku tri pakety , tak tam bylo jasny hned z pocatku ze ta karta je jen a pouze komercni tach , tak zase musis vedet do ceho investovat

satak

Stále nechápu to neustálé honění se za dekódováním "atraktivních" paketů. Osobně jsem začínal s D2MAC. Tehdy byla mizivá nabídka česky hovořících programůa a to ještě na exotických satelitech. Celkem jsem se díval na německé komerční stanice. A v dnešní době, kdy je dost česky dabovaných stanic se dívám hlavně na ně a proto bych neinvestoval do placené zlodějiny...viz. moduly a různé karty. Ale je to věc názorů. A stačily mi 2 dny, abych zjistil, že francouzské kanály, které obsahují jen mizivé procento anglických audio stop, jsou nepoužitelné. Ale je to dáno i faktem, že nepatřím mezi zastánce pivní hospodské kultury sledující fotbal či hokej a naříkající na vše a za každou cenu. Tuhle československou vlastnost naštěstí nemám.

petr121
Registrace: 4/2008

Ide po včerajšom večeri ešte na niektorých prijimačoch AU na D**i ???

PaliK
Registrace: 3/2006

Opticum 4060cx emu D..iOK R^ :)))

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

Opticum 4060cx emu AU D..iOK R^ :)))

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

petr121

českej dabing je v posledních letech absolutní katastrofa a patří mezi ty (nej)horší v evropě

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra