![]() |
|
emucanal sat este to funguje v emu dakujem |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: emuMožno budem pre väčšinu smiešný,ale premňa su záujimavé ešte niektoré rusko-ukrajinské programy v Biss.Pochybujem,aby nejaké väčšie percento ľudí bolo zavislých na sledovaní v Emu,aj podľa mňa je to len spestrenie pri nejakom športovom prenose,či filme. Ja mám štýri oficiákne karty a dôležité su premňa aj programy v poľskom jazyku. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: emupro mě je satelit jednou z mála možností, jak uniknout nový generaci mladých českých televizních tvůrců, která je strašně "kůl" a děsně "hustá" :laughing: zachraň se kdo můžešVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
@PalikZatím fakt asi jen Opticum, Showbox i Ariva KO.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: emuja bych nechtel v emu nic ani nahodou predstava ze by me to tipli v polovine nejakeho fotbaloveho utkani nedej boze kdyz by se treba kopala penalta to bych asi nerozchodil. ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 557 |
![]() |
|
RE: emuto ja bych bral zase Emu, peknou dvojnohou R^ :laughing: |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: emuAle taky bych nechtel aby me v pulce utekla!! :laughing: |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
Tomik 535dedek illusion soft kyng A.18 -au ok - :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: emuVortimond:Kvalita dabingu je horší a není se čemu divit, když jim televize osekávají rozpočty. Ale i tak se podívám na dabovaný film raději, než třeba na německou produkci, které rozumím celkem dobře, ale musím více myslet. Spíše mi vadí, že dokumenty dabuje snad jediný člověk. Sice je profík, ale slyšet ho neustále celkem rychle "omrzí". |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: emuPro - Autor: petr121Ano taky jsem měl a nedavno vyhodil přístroj který byl vchodu a v pořádku , ale už jen překážel na D2MAC. Zaplatil jsem hromadu peněz za karty atd. před několika lety a nic z toho .Taky už do programů takového typu nikdy nepůjdu a načerno už vůbec ne . To mě stačí DIGI TV + Skylink a hlavně český programy ostatní nekoukám.TV pouštím tak 3 x za týden není čas jo mladý ty vysedávají a kritizují všude. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |