Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

aky zlučovač

Aky zlučovač použit,ked chcem zlučit kanaly 54 a 68 dvb-t?Nasiel som v šufliku straši hybridny priamy zlučovač ale cez ten mi nejdu oba kanaly naraz.Dakujem za fundovane odpovede. s pozdravom loveniu zdar

dreambox 800 hd

lubo540
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: aky zlučovač

Selektivní slučovač, jeden vstup kanal 54, druhy 68
nebo pasmovy např. 21-56/60-69
nebo REST+K54

J a
Registrace: 7/2005

předpokládám že Ti jde o Lysou a Krížavu, tak mysli na to, že od 04/2011 pojede z Lysé i MUX2 na K37 takže raději ten pásmový... na nějakou dobu, než později přijdou problémy s přidáním dalších SK MUXů na nižších kanálech, takže do budoucna máš i tak o zábavu postaráno ;) ideální by bylo kdyby fungoval ten hybrid, ale to ti žádný profík nedoporučí protože to asi pojede málo komu, mně se třeba podařilo k plné spokojenosti sloučení hybridem s použitím slabých pásm. 1.st. předzes. ke každé anténě... ale profíci mně teď sepsujou... (jenže mně to jede tak je mi to fuk R^ )

lance
Registrace: 10/2008

aky zlucovac

dakujem.To len v praci potrebujem aspon nieco mat.Pozeram,ze ten pasmovy na SK len jedna fa predava niekde v Senci.tak diky

dreambox 800 hd

lubo540
Registrace: 1/2006

Pokud to bude kvalitní hybrid na dvouotvorovem jadru a ne ty dnesni nahrazky, pak by to mohlo fungovat pokud alespon do jednoho vstupu zaradis kanalovou propust. Akorat ztratis zbytecne 3dB.

J a
Registrace: 7/2005

zlučovač

Podľa mňa je dobré riešenie-z hladiska budúcich zmien- aj zlučovač-2vstupy a 5 alebo 8 laditelných kanálov.Výraba to tebou spomínaná senecká firma.

jarosa
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra