![]() |
|
Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!! |
jack2500
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 334 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!Mění se kvůli fotbalovému MS... |
miloush
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
martin54mk: Zrovna jsem byl také ve švajcu,když prvně otevřel AZBOX DIGI,asi za T5I dny to jelo v DIABLO,ještě ve verzi 2.2 a potom tak asi za necešlý měsís to konečně jelo v EMU.O tom mě poučovat nemusíš,to si pamatuji přesně!!! :ogre:4mk: tak z této Tvé předpovědi já sám nemám vůbec strach,možná Ty máš tyto problémy,a možná nemáš,ale od roku 2008,kdy mám dobré a perfektní kontakty s různými mezinárodními kolegy,nemám oproti Tobě asi žádné problémy.Ty si možná můžeš připoštět TY,jestli koukáš jen max. Skylink radino: Tak to úplně to samé není,protože takhle jak si to napsal to nemůžeš publikovat,to může jenom člověk,který srovnává hrušky s jablkama/zdraví je uplně něco jiného ,než krást programy Sat TV. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
rozlišení diskutérůTohle téma tady existuje už tři roky. V době éry EMU, se na př. vortimond stal ještě více slušným a tak posléze korektním abonentem téhle kontraverzní služby. V zápětí byla prolomená N2 (ne, že by abonmá vortiho přímo souviselo) ale přesto se rázem děly věci! Při neohrabaných (? i na to můžou být různé názory) pokusech provajdra o zabránění nelegálnímu příjmu, se na všech fórech zvýšil zájem o měněné kódy, a pomineme-li možné právní důsledky, vedlo to i k dalším potížím. A i když Parabole, se důsledností často nenáviděných moderátorů, podařilo těmto extrémům vyvarovat, zájem o předmětnýho provozovatele rostl, byl a dá se řící, že trvá. Hrozný a možná zbytečně dlouhý úvod, ano jenom úvod! Pokud se někdo dočet´ až sem, tak mě jde o maličkost, aspoň, mě se to jako prd jeví:kdo z vás je obchodník, který tratí existencí heknutý d..i, koho z vás to se.e pokrytecky hlavně proto, že tu službu platíte, kdo z vás je ten, mimochodem (btw), fundamantálistickej a tak trochu pokryteckej shánlivec toho "nejkvalitnějšího" signálu? Jaký máte reálný argumenty, často nenávistně projevovaný? Hacknutý D..i končí, můžete se tím spokojit, ale tolik v.olů...? Ptám se proto, že na témata o konci, d..i, která se pravidelně a nepatřičně objevují, jsou mě naprosto nepochopitelné reakce jako: "už aby to bylo", "konečně!", "to je dost!". Kterýmu typu lidí tyto výroky odpovídají? Můžete se každý přihlásit na př. k tomu, že mám potíže s podnikáním a ne kvákat o kvalitě paketu? |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
To HeryZ mé předpovědi? Jaké????Já tě nepoučuji, ale Ty musíš hodně studovat N2, aby jsi byl v obraze a taky co se dělo 03/04-2006 :))) SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE
|
4mk
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
Hery,...v Tvém případě je to naprosto to samé. Ty nekradeš programy, ty jich nemáš více jak ostatní, protože si to ZASLOUŽÍŠ? Stejně jako ten doktor zdraví jen pro sebe a své známé - naprosto stejně pitomé a zvrácené - tak nepoučuj a hleď ze které stránky problém sleduji... |
radino
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
radinovykašli se na doktory,stejně je nepotřebuješ,tak jak já asi 62 let,když jsem náhodou nějakého navštívil,tak vymyslel jen samé problémy,a když jem navšívil toho mého docenta v nemocnici v Hradci Králové,tak jsem zjistil,že Ti ostaní jsou zde Na H.O.V.N.O. a chtěj jen body a peníze/d.e.b.i.l.o.v.é/,tak jsem to ihned uzavřel.Kdyby takhle postupovali i třeba důchodci,tak 50% těch vydřiduchů budou čekat co jim max. pojišťovny zaplatí,já bych jim dal pouze za odbornou práci,né,že mi předepíšou pouze nějaký recept s prášky,které si mohu koupit sám. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@hery - oslíkucopak nevíš, že se dobře cejtíš jenom dočasně. Já to vím 62 - co to je ? Tedy pro zdravého určitě. Ale kromě toho, že stačí málo a jsi v p..eli, tak i při zdárném průběhu pocítíš potřebu lékařů. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@heryzavist je tiez dar bozi, tak to ber tak neako, uzivaj si zivot a tunajsich expertov radsej neries...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
N2 AU OPIK9900HD PVR DO 1MINkup si OPIK9900HD PVR cca do 1min sam rozchodi R^ R^ R^ R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!na Nagru 3 si kup tohodle pána, bude ale asi dost drahejwww.youtube.com/watch?v=tnY7UVyaFiQ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Že vás to furt bavímlet to samé dokola,jen se zbytečně dráždite ,použijte masturbaci obouruč-uleví se vám !!! :laughing:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!oni neodpojily N2 ale jen neposílají instrukce na starý karty proto jí to přestalo jít,a tak jí tu její kartu nastavily na měsíc ale nevím jak to funguje takhle jí to řekla operátorka. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!Jo furt tady blbnete jak malý (a zloděj křičí: chyťte zloděje) a Nagra3 jde pěkně sdílením :) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!Poslední co DIGI TV vydala je , že se pojede v Nagra3 a pokud bude problém mohou okamžitě i Nagra 4 vše je připraveno , tak se připravte vyndejte peníze nakupte věci , ty chytrý tady na foru se ponoří do louskání kodů atd. To se nasmějem , ale na druhou stranu stále kritizujete kvalitu DIGI TV a čumíte na to to nepochopím kvasnakto napsal srávně nelíbí tak odejdi jako všude .Jak je to zadara tak čecháček se přetrhne nadává , ale kouká dál CHA CHA CHA . DOOPRAVDY UŽ ABY TO BYLO KONEC EMU. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Čo im drbe s tými kódmi, že stále menia!!!Já mám ofic. jak DIGI TV i SKYLINK a na DIGI TV nevidím výpadky ani kostičky na HBO . Pokud kradeš DIGI TV tak se nediv těch výpadků u kradených je hodně už delší dobu .V práci EMU mají kolegové a stále nadávají .Byli u mne a divili se jak to jde dobře , protože mě nevěřili. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
zaplať a sledujjak by ti bylo, kdyby ti někdo vyžíral bez placení každou noc ledničku.....osobně nikomu DIGI-TV nedoporučuji a ani nemontuji....na velkých TV je to opravdu "blivajs"DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
to pigfuckerTvůj nick se mi moc líbí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |