Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC už funguje.

Mohl by mi nekdo prosim poreferovat jestli uz jede vse jak ma nedavno jsem cetl ze jsou nejake problemy uz je vse dolazeno nebo maji porad na vse cas.

Tielk
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC už funguje.

V názvu príspevku uvedieš "UPC už funguje." aj z bodkou. Inak ako keby neviem čo sa dialo a v obsahu sa potom primitívne pýtaš či je to vlastne tak. To je sila poniektorých. Si myslíš, že tým pritiahneš viac ľudí, zvedavcov, ktorý čakajú v tvojom príspevku čo vlastne v UPC už funguje!? A nakoniec si zakrútia len hlavou... Na 0,8W už UPC funguje na 99% už s minimálnymi úpravami (nepočítam zaraďovanie nových programov v budúcnosti, plus bežné zmeny ktoré si vynúti čas a daný priestor), plus stále ešte prebieha paralelné vysielanie a prelaďovanie parabol z 19,2E na 0,8W. Ak ťa to teda uspokojí.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

UPC už funguje.

DDR neviem kde si k tomu dosiel ze na 0,8W UPC funguje na 99%.Je to mozno takych 70% nakolko pravidelne im tam spusta kanalov seka a kockuje.A hlavne neobjednavajte si ako ja HBO Mac Pack nakolko im tam bezne z 5 stanic bezia bezproblemov maximalne 2.Proste kazdy den im tam blbne nieco ine.

bombarder
Registrace: 2/2009

Diky toto jsou informace ktere jsem potreboval .Pokud toto ma byt konecny stav jejich kvality vysilani tak zatim nemam zajem.Diky Bombarder za presnou odpoved.Pokud me nekdo dalsi nejake hodnoverne informace rad si je prectu.

Tielk

Jinak samozrejme do nazvu patri otaznik ale nikde jsem nenasel jak editovat chybu co jsem v nazvu udelal to se snad muze stat obcas kazdemu kdyz si to po sobe neprecte.

Tielk

Co ako cakate od Thoru? Sorry ale dovolim si podotazku ako vam ide magio na tej izraelskej druzici, ma to vobec niekto doma?

tophunter
Registrace: 4/2010

@tophunter
Thor s problémama UPC nemá co dělat. Kdyby to byla taková hrůza, určitě by na něm nebyly distribuční kanály. Podívej se např. na History HD, National Geographic HD - obraz drží jak přibitej. To, co se na Thoru klepe, to jsou kanály UPC. Zase se v tom hrabou. Rv

Hellas
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra