![]() |
|
TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACZdravim Vas,mam TechniSat HD8-S a u stanic s AAC zvukom, napr. TA3 na Amos4.0W mi neide zvuk. TV mam Sony HD Ready KDL-32S4010 prepojeny ako Scart-om tak aj HDMI. Skusal som prehadzovat nastavenia ako na TV tak na SAT prijimaci - Menu-Settings-Sound Settings-- HDMI audio format PCM / Bitstream ako aj (co ked?) Dolby Digital on/off. U niektorych stanic Bitstream prenasa "pukanie" takze ten bitovy stream TV asi nevie previest. DD TV interpretuje (je to pocut u niektorych stanic [arte]). Takze ked vychadzam z toho ze TV nevie previest bit stream, tak AAC jednoducho nepozna a preto je ticho. Takze feature a nie bug. Len sa mi to nezda ze Sony takato inac celkom fajn... Mate s tym niekto skusenost?! Ozaj a riesenie vidim v nejakom tom 5in1 AV receiver a vyviest zvuk zo SAT prijimaca do extra reprakv - nic ine mi nezostane ze... Dik! krikri |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACPochybuju, ze by Technisat (jakykoliv) umel zpracovavat AAC zvuk ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
hm zial aj tusim ze je to TSotazka 1 ze preco TS nevie otvoreny format AACa otazka 2 preco TS nevie nieco co lacne kakacky ako napr. prijimace pre MagioSat vedia?! Jaj a otazka 3 ak TS nevie ci "prepusti" dalej AAC - cize ked pripojim externy AV receiver tak tam mi zvuk pojde... - mate niekto zvuk z TS vyvedeny a je ho u AAC pocut?! ;-)) K |
krikri
![]() |
|
je to záležitost jen přijímače-FWAriva 100 AAC umí/ taktéž SW pro Sky Star 2: DVBDream od verze 1.5a - ověřeno |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACTechnisat HD 8S zvlada zvuk AAC bezproblemově. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACTak to je to dobre, nezkousel jsem to. Pak to budu umet i Digicordery. Ale ta ariva umi i kodek AAC-HE, coz neumi ani Dream ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACJa na stanici TA3 teda konkretne "Service:4403" [10800/V/30000//fec2/3] ked vyberem na dialkovom tlacitko Sound - t.j. na displeji-obrazovke Audio je tam [] (nic = prazdny ctverecek ;-)) a ticho.Ine co ja viem ked som uz spominal arte je tam "DD 2.0 / stereo / franzosisch" a tak. System (FW) mam hadam posledny: 2.40.0.10 (1509) sign z Apr 13, cez SAT tvrdi ze nic novsie nie je ale idem to kuknut na webe lebo to byva ze nista OTA a na webe je!... K |
krikri
![]() |
|
Popisy chyb: (#1) : Prejmenujte nazev tematu, kterto je co za hovadinu: raz za cas sa mi stava ze nemozem dat vlastny nazev reakcie na temaale musim pouzit replikujuci sa nazov... ?!? K |
krikri
![]() |
|
emtech daj mi tip na stanicu kde ti to ideemtech, daj mi prosim TP kde ti to urcite ide s tym istym prijimacom. Dik!Krikri |
krikri
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACTento přijímač normálně jde s AC3 s tel. Panasonic.Vem si velký návod-strana14-nastavenízvuku, strana 15 Dolby Digital tam je to popsaný.Tady to rozepisovat to by bylo strašný.Doufám že všechny úkony ukládáš do paměti jinak ti to nepůjde.Otázka jaký máš SW? Skus to musí to makat. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33 daj ty stanicu na ktorej ti idepetre a Ty mas cesky manual? posli plz.Dik! K |
krikri
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACJá ho stáhnul z netu má snad 100stran ale za boha si nemůžu vzpomenout kde jsem ho stahoval. Podívám se na stranky Panasonicu.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
krikiNapsal jsem to špatně ne Panasonic ale Technisat. Manuál celý a velký najdeš na Videotech.cz.Zadej-Technisat digit HD8sx a ve třetně stránky je odkaz:Další informace jsou v souboru !ZDE!Ten otevři a je tam kompletní manuál a ten si stáhni do pc jího tam měl xy dní a stačilo to.Stačí? R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
petr33 dikzial ale nepisu tam nic nove ohladne zvuku.Ci mam zapnute/vypnute uvedene polozky ohladne zvuku, mam stale ticho! Dakujem ale v kazdom pripade! K |
krikri
![]() |
|
RE: TechniSat HD8-S a audio u stanic s AACto musíš naprogramovat ty v přijímači-třeba mít zapnut ne bistream ale pcm.Napiš jak to máš nastavený a uvidíme.Přes co to pouštíš?Já přes dk Panasonic a jde to normálně.Ozvi se.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
![]() |