![]() |
|
DVB-T okolo ChodovaProsím můžete mi někdo říct jaké sou podmínky pro příjem okolo Chodova...zákazník si přeje nějakou anténu ale moc toho o pokrytí neví a mapám se moc věřit nedá.Přemýšlím nad malým hustým sítem nebo velké síto.... Vím že pokud člověk není v dané lokalitě tak je to jen plácání do větru ale trošku více info by se mi hodilo (analog jede nejede? atd) Pán si koupil jakéhosi sencora +20dB a chytá jen první multiplex ......ale zas to co koupil není anténa ale poděl. díky |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: DVB-T okolo ChodovaNení pochyb o tom, že inteligence dotazu je zrcadlem inteligence tazatele. Zadej si tedy do vyhledávače mapy název Chodov, a hned poznáš jak hloupý dotaz jsi položil. Krom toho by všechny tyto obce a jejich části měly být pokryté signály DVB-T. Tvůj dotaz je tak nejen hloupý ale i zbytečný!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 688 |
![]() |
|
RE: DVB-T okolo ChodovaCHodov je vPraze a také u Kalových Varů Jestli se nepletu.Praha stačí síto ale pozor Horizontál nebo vertikál uchycení. Podle vysílače. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
EnikAno promiň mluvím o Chodovu u KV .... o inteligenci bych moc nepolemizoval, prostě se ptám jestli nemá někdo z Vás zkušenosti v dané oblasti ...dobře vím že takhle po netu toho moc nevyřeším ale třeba mě někdo upozorní na nějakou skutečnost se kterou počítat... |
bryketa
![]() |
|
RE: DVB-T okolo ChodovaTak v Chodově u KV chytá nejspíš Klínovec, což je MUX1 K 36 a MUX2 K66. Ten K 66 je provizorní a bude převeden na K 35. Chodí to SFN se Zelenou horou.Dále je tam možno přijímat Krašov K34, 48 a 52. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
petr71Konečně něco kloudného díky.... analog je tam už off? Nevíš náhodou co je tam v té oblasti nejběžněji používáno za antény? Colorky? Síta?díky |
bryketa
![]() |
|
RE:bryketajsem z Chodova a tady neni žádny problém si vybrat směr příjmu ať Krašov nebo směr Cheb nebo směr K.Vary tam taky už je spuštěn vysílač nebo Klínovec-já bydlim na tak dobrem mistě že DVB-T chytám na 10cm drátek bez problémůůů R^ |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: DVB-T okolo ChodovaColorky jsou do 50kanálu dobré vejš klesaj.Síto Polské nebrat.Lepší je Plzen.Colorkou nic nezkazíš. Netvrdim Že Polské síto nebude funkční,ale jsou nekvalitní. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
![]() |