Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

e-shopp verzus kamenny obchod

Majú budúcnost kamenne predajne ked v e-shoppoch ich kúpime ovela lacnejsie vid napr prijmac: Opticum HD X402p

NAY elektrodom : http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=1029920

e-shopp jantar.sk : http://e-shop.jantar.sk/product/14714203/1/satelitny-prijimac-opticum-hd-x402p

Modul Eurocam Cryptoworks Irdeto

Kamenny obchod: http://www.saat.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=70_83&products_id=207

E-SHOP: http://e-shop.jantar.sk/product/13773348/1/karta-cam-cryptoworks-eurocam

domi357
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: e-shopp verzus kamenny obchod

já si myslím, že ano pokud se nebude přemršťovat cena u zboží a následné montáže. Třeba my máme komplet včetně montáže za 5500kč a naši konkurenti mají ten samý komplet včetně práce do 8000 kč.

netace
Registrace: 12/2008

Mohu se zeptat, jaký komplet včetně montáže koštuje pět a půl?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Můžeš :) , jako SD komplety prodáváme FK6900CR, TF6000CR, S3000CR, SKYLINK, dvě družice, jinak přímá stránka je
http://elektronika-kubat.eu/sd.html

netace

A to este dodam, ze v Nemecku este o 20-30% menej. Da sa dohodnut aj zlava z Eshopu.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Jen pro porovnání nejmenovaná firma s velkoobchodem si za jeden koplet účtuje 5600 kč a montážní removovanou firmu kterou doporučuje si bere za montáž 2500kč - 3000kč

netace

já jako z pohledu zákazníka napíšu, že na internetu už nakupuju i koaxiál a f-konektory. protože se to vyplatí vzít větší množství a vybrat si něco použitelnýho. v krámech u nás prodávají jenom zboží nejnižší kvality. ty SD komplety jsou krásnej příklad

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Po dlhej dobe s Vortimondom 100% suhlasim.

gogo1

Vorti, nikde není napsáno, že zákazník si nemůže vybrat něco jiného ;)

netace

jo to znám. prodejce mu pak natočí PC monitor, aby na něj dobře viděl, a začne mu nabízet na objednávku zboží z nějakýho spřátelenýho eshopu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Pro antény si jezdim osobně do kamenného obchodu v ČB/nejedná se o satelitní prodejnu/, přímá kontrola stavu antény je veliká výhoda.
Karty beru z E-shopu, přijímače,LNB,relátka také, ale z ověřeného.
Kabely beru od pražské solidní firmy/CAVEL/.
Ostatní železo jak, kde.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Samozrejme vse je tez otazkou velikosti,vybaveni firmy a priorit firmy.Znam firmu s vice zamestnanci,kteri jsou vybaveni kompletnim bateriovym naradim HILTI,novymi auty a meraky na urovni EXPLORER az EXPLORER II+.
V techto pripadech je vyssi cena montazi dle meho subjektivniho nazoru naprosto opodstatnena.Sami asi znate telefonaty typu "Koupil jsem si plazmu z LIDLU,prijdte mi ji povesit a zapojit" ,odpoved zni: "Ano pripravte si cca 5 000,- Kc,do 1/2 hod jsme u Vas....a nashledanou,nebot soudruzky jsou tez drahe":).

hdpe
Registrace: 11/2007

a přitom já jsem byl vždycky v tomhle dost staromódní a vždycky jsem nakupoval v normálních krámech a klidně procestoval celý město, ale nouze mě naučila hrát na housle. nikdy jsem neměl ani účet v bance. teď jsem trpělivej a na všechno si klidně pár dní počkám a už jsem si vyzkoušel všechno možný i nemožný. nakupování na splátky přes internet, nakupování v zahraničí přes paypal i přímo kartou.

vortimond

Hmm. Ked si nemal nikdy ucet v banke, tak si asi platil paypalom s coop jednota?

gogo1

no na co tenkrát. dřív jsem ho nepotřeboval na nic. invalidní důchod si můžeš nechat posílat i složenkou (já mám jednu nohu a dvě hlavy)

vortimond

vortimonde, ty bys zasloužil, takový kecy?

knawi
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra