![]() |
|
modul metrixAhoj . Pokud mate nekdo zkusenost s programovanim modulu metrix a muzete mi poradit napiste mi na mail.--vanspeed--zavinac--seznam--tecka--cz--Dekuji .Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
modul metrixOtázka spiše zni Jirko u Jablonce co ti po tom naprogramovani na ten modul pude. Já mam takovej strasnej dojem ze skoro vubec nic bohuzel ... tak to nema asi ani cenu programovat co ty na to |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
satakahoj .ja ho chtel pouzivat na cteni originalnich karet |
vanspeed
![]() |
|
RE: modul metrixnajlepší program do MATRIXu bol - MR 1.170ten najlešie čítal karty v Cryptoworkse |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
Zkusdát do googlu-SuperSat info,dole je Cam,matrix-sw pro různé druhy,mám reborn sw MR 312,nový je 318-nezkoušel jsem,omrkni to,přeju štestí,/cas3/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
RE: modul metrixahoj moc vam dekuji.jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
@vanspeedahoj! Jen by mne zajímalo,jakou verzi Matrix-e máš (Reloaded,Tevolution nebo Reborn) a čím si ho pak teda "nakrmil" :-) A zda-li ti běží to,co si chtěl - origoš karty. Měl jem totiž Revolution a ten se jaksi CryptoWorku vzpíral a ne a ne na něm origoš karta jít.Díky za odpovědˇa měj se pěkně!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
jamess96ahoj matrix reloaded valel se chudak pod stolem.dal jsem do nej vse co slo a ani tuk.dokonce kluci mi poslaly naplne jak na samostatnej conax tak i na cryptoworks .zkousim jak v echostar,topfeld,ferguson.vis ne ze bych ho potreboval ,ale vadi mi kdyz neco nefunguje.co delam blbe , ze ostatnim klukum to jde a me ne ?vim ze se to muze sekat ten obraz ,ale me ani nenaskoci. jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
vanspeedMusis upresnit co presne konkretne na to chces rozjet ?? Jestli tomu rozumim tak mas origos kartu conax?? Dale nerozumim tomu jaky ti poslali presne naplne na conax a crypto?? Jako myslis MR 1,170 nebo 1,180 ??U matrixu je problem ten ze proste na nakej modul to jde a na nekej ne , zalezi asi na HW taky sem se stim uz setkal , jak jsi ho naplnil ? pres cas2 nebo kartou ??? |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
VanspeedČlověk ,který mi do reborna nahrával soft mi tvrdil,že bez karty /fun5/to nejde,k tomu ještě loader,ten by měl být v zipu přibalen,nahrát každé zvlášť?Itak jsem měl problémy s načtením,/restart přístroje/,ale jakmile se chytil,už to bylo bez problémů!!/mascom 1110,optibox aligátor/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 922 |
![]() |
|
RE: modul metrixahoj chtel jsem to ze zvedavosti zkusit treba na kartu od technisatu /mtv/.v rebornu co take jeste mam mi jde cryptoworks bez problemu .jinak nahravam v cas3+.tech ruznych modulu mam kolem 20ks .nektere jdou na conax nektere na cryptoworks stare karty ,ale treba na i na nove karty ice od skylink. jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
![]() |