![]() |
|
Konektor na 13,4 kábelZdravím všetkých.Neviete niekto poradit,kde by som zohnal konektory na zemný kábel od výrobcu Vuky-Bratislava.Je to zelená 540.s celomedenným živým a medenným tienením.Skúšal som na to narvať konektor od commscop,ale bezvýsledne.Mám na mysli konektor s 5/8" závitom,a priemerom dielektrika 13,4mm.Budem vďačný za každú radu... |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Konektor na 13,4 kábelJsme policie a vyzadujeme presne udaje,tedy prohlasil rada Vacatko.Zelena "540" je zavadejici pojem a konektory Commscope na to nebudou pasovat.Nevim ostani rozmery,ale myslim,ze nejblize by mohl byt standard dle deutsche bundespost telekom pro kabely bamboo "QKX" a kod konektoru CABELCON 5/8m - 25 (v cesku se hojne pouzivaly UPC/KARNEVAL)tedy ty konektory,jinak vlastni kabel bohuzel stoji za h.o.v.n.o.,nebot neni elektrickym eqvivalentem QKX. Zmer ci zjisti dalsi presne rozmery a zkus na strankach cabelcon najit . napr.http://www.coaxconnectors.dk/searchresultcable.asp |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Konektor na 13,4 kábelklikni na zalozku "guided search via cable" a zadej rozmery,vyhodi to varianty |
hdpe
![]() |
|
RE: Konektor na 13,4 kábelmyslim,ze u synku z UPC by se dal sehnat i rychle. |
hdpe
![]() |
|
![]() |