![]() |
|
AJS Card problémV jednej firme z Brna som si kúpil kartu Al Jazeera sports aj s modulom Irdeto, karta mi programy +1 až +8 odkoduje, ale o chvilku napíše kodovaný kanál, potom znova ide dlhšie a potom zase kod. Vie mi niekto poradiť, čo to môže spôsobovať, alebo mal niekto podobný problém ? Prijímač mám Opensat 9700. Dík |
rodla
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
rodlaJestli máš universální čtečku karet v přístroji,tak ji vytahni z modulu a dej ji do čtečky,dělá Ti to ten modul.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryDík za radu, keď prídem domov z práce tak to vyskúšam. Myslíš, že ten modul nie je v poriadku ? |
rodla
![]() |
|
@rodlakde si kupil tu kartu? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
rodlaNé modul v pořádku bude,ale kontabilnost modulu a SW přístroje nebude perfekt přívětivý,musel bys asi vyzkoušet to v jiném přístroji,třeba u kámoše,který má třeba OCTAGON,nebo FERGUSONA,kde by jsi to zjistil na 100%,protože tam ta kontabilita modulu s SW přístrojem je OK,Mám taky moduly IRDETA a KARTY Irdeta a musel jsem rovněž laborovat s SW přístroje.Při využívání karet a modulů různých druhů kodování je nutné vždy hledat kompromis,třeba i se staršími SW přístroje.To je můj poznatek,možná má někdo i jiný. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryBol som 2 dni mimo, až teraz sa ozývam. Skúšal som ten modul aj s kartou v 2 sat.obchodoch spolu asi na 10 prijímačoch. Modul spolu s kartou 100% nespolupracoval ani s jedným prijímačom. Karta samostatne išla skoro vo všetkých uni čítačkách.Rozhodol som sa modul reklamovať a poprosiť o výmenu za iný. Má niekto skúsenosť aký modul irdeto chodí dobre s kartou Al Jazeera Sport ? |
rodla
![]() |
|
mercedes 77Kartu som kúpil v OlmiSat Brno. |
rodla
![]() |
|
![]() |