Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

rekordér sony a dvb-t

nazdar, nesetkal se už někdo s tímto problémem, že rekordér sony si po zapnutí myslí že má chytat původní 50kanál? Když ho znovu naladím, tak mux2 šlape, ale když ho vypnu a znova zapnu, tak už je zase bez signálu. Nevysílá náhodou ten mux taky nějakou informaci o kanálu na kterým vysílá a nezapoměli tu informaci s přesunem na 39 kanál náhodou změnit? Už jsem z toho jelen.... ;P

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: rekordér sony a dvb-t

Já to při nynějším přelaďování všechno dávám natvrdo do továrního nastavení a pak to jedu na čisto.
S tim druhým MUXem na K39 budou ještě problémy, na to se připrav. Příčinou všeho je RTA a jejich vstupy do programu Primy. Oni to budou nejspíš spatlávat na Kleti, přičemž z Vimperka to prý pujde beze změny/bez RTA/. To chci vidět tu SFN.
Jako by to nešlo spojit v jedno ...
Nějaká (nevhodné slovo)ní RTA s jedním mafiánem v čele a co všechno dokážou... ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

ten rekordér sony je strašně nepovedenej. Obnovu do továrního nastavení jsem nikde nenašel, ale problém by to asi stejně neřešilo. Prostě nevim jak nad tím vyzrát, něco ho po dalším zapnutí pořád odkazuje na 50 kanál, i když to předtím naladí na 39kanále. Původní předvolby se mi podařilo odstranit laděním, při kterým po nalazení 22kanálu vytáhnu anténu.

eemil

Tovární nastavení, nebo vrácení se do defaultu, nebo tak nějak. Tohle musí mít každý přijímač!!!!!
Prostě tomu musíš vygumovat palici, jinak se toho nezbavíš!!

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@sax

jsi schopen přečíst příznak frekvence, jaký to vysílá na tom novém kanále? jestli ta Sony není zas moc "chytrá" a pokud se v příznaku stále vysílá frekvence původního kanálu, tak...

davidkriz
Registrace: 8/2009

jo díky za snahu vyřešit problém. Ti soudruzi ze sony tovární nastavení nedali nikam do menu, ale nakonec se mi to snad podařilo podržemím tlačítka pro zapnutí a vypnutí na 5vteřin a po zapnutí to na mě začlo mluvit anglicky, tak snad už se to povede.. :O :dead: :lookaround:

eemil

Tak první pokus nepomohl, pořád si to pamatovalo, že to má nalazeno 20 digitálních programů, tak jsem našel podle manuálu, že resetování rekordéru se provádí držením tlačítka stop a současném zmáčknutí tlačítka na vypnutí (na rekordéru) :scared: Takže chyba nebude na straně radiokomunikací, ale na sráči jménem sony. :)))

eemil

re:

Je to tam,normálně jsem to u něj párkrát dělal

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra