![]() |
|
Co se děje s analog.signálem ze Zlína?Od čtvrtku 1.7. se zhoršil příjem analogu z vysílače Tlustá hora, konkrétně kanály 22,41,58.Víte někdo víc? |
zalka
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Co se děje s analog.signálem ze Zlína?Že by přesun do náhradního ant. systému ?? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Co se děje s analog.signálem ze Zlína?Bylo to bez varování typu "údržba" atd.MUX 1 budou spouštět až v listopadu...já mám 3 paraboly a DVB-T z Pálavy ale okolí je nepřipraveno! |
zalka
![]() |
|
Dyt tu maj uz vseci davno stelit...Okoli uz je davno pripraveno a digitalizaci ma i vyreseno! :lookaround: |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Co se děje s analog.signálem ze Zlína?My jsme v sobotu v práci měřili kanál 58 (Prima). Signál šel po výměně anténního systému dolů asi o 6 dB (tj. 1/4 původního vysílacího výkonu), a navíc na tomhle kanále je poslední týden reziduální nosná obrazu nějakých 8%, což sice ještě vyhoví normě, no ale některé televize s tím už můžou mít problém (brum/vrčení). Pozn.: Všecky ostatní odsud přijímatelné vysílače (i ostatní programy z Tlusté hory) mají reziduální nosnou obrazu tak 12 - 14 %... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
@chocholosBy mě zajímalo co má vyřešeno... |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
Díky LouskackuZjistil jsem ,že za 10 dnů tam budou dávat ještě nové antény jeřábem. |
zalka
![]() |
|
@zalkaAntény pro DVB-T tam už jsou ne? |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: Co se děje s analog.signálem ze Zlína?dne 15.7. a bude to jeřábem, přijďte se podívat :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
není začNení vůbec zač. Kolega si právě taky stěžoval na to, že se s tím něco děje (u něj jen s Primou) a tak se to měřilo... :-) |
Louskacek
![]() |
|
RE: Co se děje s analog.signálem ze Zlína?Na tu výměnu antén se teda taky pojedu podívat. To už pak na Tlusté asi znovu neuvidím... Takže taky díky za info! :-) |
Louskacek
![]() |
|
![]() |