Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield 2050 vs. Technista HD8SX

Je podla vas ten Topfield fakt taka ho.....a ? Doteraz som chcel Technisat - to by som musel dokupit modul aj kartu Skylink. A co sa tyka nahravania tak som cital, ze je dost vyberavy co sa tyka HD. Mne sa zda ten Topfield celkom zaujimavy, no nemam s tou znackou ziadnu skusenost.Neviem sice kolko bude stat na Slovensku, ale asi sa to ako komplet s kartou oplati - ci nie ? Momentalne mam Skystar a Showbox. V podstate chcem prijimac s kvalitnym nahravanim na ext HD.

bobanski
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield 2050 vs. Technista HD8SX

Skystar HD........

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

IPBOX 9000 HD

netace
Registrace: 12/2008

S topfieldem rozhodne neprohloupis, ale i technisat je vynikajici a osvedceny stroj. Pokud chces jit do stareho prijimace s linuxem tak ipbox 9000 je jiste spravna volba, tusim ze abcom od konce minuleho roku slibuje uplne nove pristroje, ale zatim jsou k videni jen na letaku.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

No na SkySTAR HD nema moje PC vykon :-)))
Technisat by som bral ale ked tam je problem s HDD. Jeden typ niekomu funguje inemu zasa nie.... Nie je v tom Topfield lepsi ?

bobanski

007

taky na něj čekám, už se nemůžu dočkat testování ;)

netace

AB IPBOX 9900 HD, nevypadá špatně

http://www.abipbox.com/Sk/Default.aspx?CatID=7&productId=1164

netace

asi maj nemaly zasoby starejch boxu , ze to tak trva :(

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Jak dlouho trvalo, než vydali nový DM 800HD a 8000HD ?
Doufám, že to nebude trvat stejně dlouho u toho ABčka.

netace

No to jste mu teda pomohli s výběrem....

Obecně lze říct že:

Technisat HD-8SX je osvědčený přístroj vysoké kvality který je na trhu už nějaký ten pátek, je pravda že má problémy s některými disky ale když projdeš diskuze určitě najdeš vhodné řešení. Co se týče modulu není problém koupit irdeťácký modul a vesele koukat. Prostě pokud chceš kvalitu Technisat je jasná volba...hodně info by ti o něm mohl podat právě 007 (když se mu bude chtít) Je na něj minimum reklamací.

Topfield 2050 je novinka na trhu o které se dá říci že je více multimediální co se týče podpory přehrávání videa, ale jak říkám je to novinka kterou každý odsuzuje ale to arivu když vyšla taky. U tohoto přijímače ukáže až čas jestli je dobrý nebo ne..... osobně bych se nebál do něho jít

více jsi si určitě mohl přečíst v recenzi.

bryketa
Registrace: 11/2009

bryketka má recht

:-) Top2050 ted mám kuli třem opravdu skoro nej. a to je velikost,design,kvalita obrazu a zvuku...nahrávání na flash je také velmi dobré,přepínání programů taky...ted se čeká na opravu FW ze 17.6.2010 a to setingu a bugu ve FW,páč některé stanice jdoucí volně top prostě nezobrazí(pouze s diablem:-))) je to chujovina,ale je to jak popsal bryketa horká novinka!!!
R^
nebýt těch malých chyb,byla by to u mě jednička(žádnou reklamu zde nenadhazuji,byl bych sám proti sobě!

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Mám ho s diskem 1TB bez problémů.

Tondach
Registrace: 3/2004

HD8SX je trochu kontroverzní. Mínusem je, že technická podpora stojí za prd, protože nekomunikuje, aktualizace SW jde jen přes Astru 19,2 a v současném softwaru je pár nešikovností, které by zasloužily opravit. Ale dá se s tím žít, protože jinak je to v mnoha detailech vyladěný stroj, včetně železa, které se nedá splést s rychlo-ohřevnou plotýnkou, jako u mnoha jiných strojů. Co se týče nahrávání - pokud se použije disk multimediální řady v externím rámečku - není nejmenší problém (více na jiných fórech).

HD8SX rozsahem funkcí dnešním přijímačům zaostává (nepřehrává divx, nenahrává přímo na FAT32, ale na svůj souborový systém s možností exportu nahrávky do PC...), avšak kvalitou zpracování, spolehlivostí a vyladěním některých provozních funkcí je ale pořád v kurzu.

richtrj
Registrace: 1/2009

Comag SL100HD

Já doporučuji Comag SL100HD, výborný poměr kvalita cena, pokud nahraješ poslední FW nebudeš mít žádný problém nahrává ve formátu mpg a ts, cena se pohybuje kolem 3800,- nutno dokoupit modu pro čtení karet, má jen 2 CI sloty

DELETOR
Registrace: 7/2008

DELETOR

to nemyslíš vážně...já ho měl doma taky,no ten letěl!!! vortík ti taky řekne co to je za "HD"stroj:-(
nejhorší obrazová kvalita co jsem u HD viděl...SD v pořádku.
Zápisy přes diablo ani náhodou,jen přes pár modulů...je to děs a hrůza...mimojiné se nechá sehnat za 2000 s dph20%!

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Poliaci už AB IPBoxy 9900HD Basic predavajú za 379€ aj s 19% DPH.

miki16
Registrace: 1/2010

Topf/Technis.

Stále se dá sehnat Tech..DIGIT HD 8S ten žádné problémy sw/hw nemá.

MONY
Registrace: 9/2007

@MONY

Dej link kde ho tady v ČR mají.....

bryketa
Registrace: 11/2009

to bryketa

Já ho koupil ENVIRO s.r.o mail:enviro@enviro.cz

MONY
Registrace: 9/2007

ABCom IPBox 9900 HD Premium PVR, 2x DVB-S2,DVB- T,DVB-C,HDD až 2000GB.Cena okolo 480€.

miki16
Registrace: 1/2010

V recenzii sa pise,ze aktam vlozim modul cryptw. napr. s kartou UPC tak mi prestane fungovat zabudovany modul Irdeto. To ma dost odradza. No ale nove karty UPC zatial v predaji nie su a ktovie ci budu... Tak ja fakt neviem. Ale Topfield son na Slovensku zatial nezohnal.

bobanski

Skús počkať na Technisat Technibox Sir zatial síce nie je na trhu ale taktiež ako Topfield 2050 má zabudovanu čítačku irdeto.Ja mám Technisat HD8S a som s ním maximalne spokojný.

sagvan
Registrace: 6/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra