Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

rekorder LG RHT497H

Zdravím Vás. Chystám se koupit uvedený rekordér a proto bych moc rád poprosil (pokud se tu pohybuje někdo, kdo tento stroj používá)o jakékoli postřehy, popřípadě odrazení od nákupu či doporučení něčeho jiného za podobnou cenu... Předem moc díky za reakce ;)

milan100
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: rekorder LG RHT497H

Nekupuj si rekorder od žádné jiné značky než Panasonic.
LG dělá rekordery pod psa.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Jako dárek babičce pěkný..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Rozhodně má LG přehlednější menu. Bratr má od téže firmy DVD přehrávač a poradí si i s .mkv formátem. Rozdíl je v tom, že Panasonic je brán za "elitu" a LG za něco podřadného. Dávno to neplatí. Rozhodně bych si přístroj v obchodě vyzkoušel.

petr121
Registrace: 4/2008

Díky moc za rady. Pravděpodobně to nakonec vyhraje Panasonic DMR-EX773EP-K, co jsem tak koukal v současnosti asi nejprodávanější z Panasoniců. Za stejnou cenu je sice i LG s 320GB diskem, ale myslím že 160GB pro moje potřeby bohatě postačí ;) Poslední otázkou je kde nakoupit. Rozhoduji se mezi Electroworld a Datartem, ale právě o Datartu jsem tu četl vaše postřehy s reklamacemi a nahání mi to trochu strach.. :)

milan100
Registrace: 8/2009

Rec.Lg.

A ty chceš v éře digitálního signálu nahrávat ještě analogově???

MONY
Registrace: 9/2007

@milan100

jedině Pioneer DVR 560-HX :-) . Mám jej cca 2roky e běží zcela bez problémů.jeho výbava je bezvadná - např. si můžeš nastavit obraz dle své chti a dát do paměti-3obrazové předvolby s přednastaveným obazem a tak se ti také nahraje na HDD.Má špičkový obvod VQE10 unikátní technologie Pioneer.Pochopitelně nahrané tituly jdou kdykoliv na HDD sestříhat a vypálit na dvd.Je našlapán funkcemi,které jsou praktické v používání... :8) Dvb-t u něj pochopitelně nechybí...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

LG vs. Panasonic, Datart

Zdravím Vás,

co se týká DVD rekordéru LG RHT497H je to jeden z nejprodávanějších modelů minulého roku a určitě můžu doporučit je ho pořízení. U LG obecně také platí, že mají dobře propracované OSD menu s řadou volitelných možností.
Co se týká Vaší volby, kde nakoupit. Pracoval jsem pro obě tyto společnosti ( EW, DTR ) a průhjlednější a rychlejší řešení reklamací, či záruční servis řeší lépe stoprocentně Datart. Nehledě na to, že v případě větších věcí jako jsou televizory či velká, bílá technika je doručení přímo do bytu a zákl.instalace zdarma.
Reklamace u Datartu probíhájí bez zbytečného prodlení a z osobních zkušeností vím, že svůj přístroj dostanu do 14 dnů zpět, případně nový výměnou.

Na Datart.cz se snažíme vyjít zákazníkům maxiímálně vstříc a já osobně uplatňuji osobní přístup.
Proto prosím pokud budete mít jakékoliv dotazy na AV či IT produkty, můžete se na mě obrátit.

S pozdravem

Karel Zimmermann
koordinátor e-shopu pro Sound&Vision, Multimedia&Communication

Zimmer
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra