![]() |
|
Zaujimavost TV a SATMam staru TV Merkur - mala čiernobiela, na obyčajný prut antenu chytam analog . Cez izbu mi vedie koaxial do detskej a po nom aj satelitný signal - cez UHF modulator,. Pri náhodnom ladeni TV som naladil Sat signal a kukam jak puk. :laughing: Nechápem ale je to zaujímave. Prpenam SAt prepne mi samozrejme i na nom. Ušetril som kablovačku. Sat - AZBOXAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATA co je na tom to zajímavé, má to ještě pokračování?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATno mne sa zdadost zaujimave, ak nemam prepojeny tv so satelitom ziadnym kablom, a pri tom chytám na nom satelitný signál, len tak zo vzduchu. Tebe sa to nezda zaujímavé???AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATDoplnenie, cez izbu len vedie kabel do inej izby do iného TV prijímača. a ten moj Merkurik 30 ročný to chytá len tak, a ten kabel je tiež od TV Merkur vzdialený cca 3 metreAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATAsi nemáš dobre ukostrený koaxiál a ten vyžaruje signál zo satelitu do druhého tv. Žiaden zázrak. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATZázrak to je :)) dneska chtějí všechno všichni bezdrátově,bez kabelu prostě vzduchem a tonicek to prostě má.... ;) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
tonicek...ale vedia pokaziť radosť kua ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SAThele to uz tady taky jeden rikal, ze ma takhle kabelovku od souseda :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATJistě se musí jednat o kvaliní přenos. :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATAbych řekl pravdu tak tomuto bych nevěřil dokud bych neviděl na vlastní oči....a to jsem viděl už ledacos. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATJe to velka zahada,kdyz je pouzit celistvy koaxialni kabel s tlumenim stinem 95 dB,kovove koncovky IEC kompresni (u pristroju),v signalove ceste je kovovy rozbocovac s kompresnimi F-ky a cely retezec ma min.utlum odrazu 10 dB (predpokladem je rovnez EMC prijimace/modulatoru).:).Ihned hlasim vse na STU,aby tento zahajil spravni rizeni k odstraneni ruseni,resp. neopravnenemu vysilani :). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATS niečím podobným som sa už stretol aj ja. Kým sme doma mali starý CRT televízor OVP a ladil som ešte analógový signál tak sa mi stávalo, že sa ladenie zastavovalo asi na troch miestach a v šume sa objavovali náznaky Minimaxu, Eurosportu a nejakého filmové kanálu. Tie isté programy sa mi objavovali ešte pár rokov neskôr, keď sa mi do rúk dostal prenosný televízorík Casio http://portabledtv.com/images/portable_televisions/portable_televisions_250x251.jpg. V okolí je pár blokov panelákov, tipujem že to mohla byť analógová káblovka. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATmne sa podarilo chytat cez sito suseda,mal upc,a chytal som ho cez polske dobre stare sito ,kukal som to co on,hehe...taky sa mi podarilo chytit zase cez sito aj druheho suseda ako hra Nintendo..hehe vzdialenost od nich cca 15m vzduchom R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
tonicekA máš tam taky zvuk, nebo jen obraz? ;) Jinak žádnej zázrak to není - na koleji jsme kdysi chytali přes zeď sousedovic video... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATJo nevim jak je tomu dnes, ale v dávné minulosti jsem takhle řešil zdarma sledování kabelovky. Stačil k tomu kus drátu zavěšenej na zdi v místech kde na druhé straně zdi je vedenej kabelovej rozvod. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATJá mam doma dřevěnýho Mánesa a sněčím podobnym sem se eště nesetkal , vobčas vymněnim lampu a zase frčí, nevíhodou je mírně vyšší spotřeba ale vobras má hezonkej čačik |
VYDRA004
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 729 |
![]() |
|
RE: Zaujimavost TV a SATobraz aj zvuk :-)AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
![]() |