![]() |
|
digi vs. upcMůže mi někdo sdělit jaká je kvalita programů na DIGI TV a na UPC Direct je to pořád tak hrozný jako na začátku?Každopádně po shlédnutí stránek UPC na internetu,jsem došel k názoru,že kabelová televize UPC je naprosto něco úchvatného ať už cenou nebo nabídkou programů,škoda jen že je to pro pár lidí v ČR |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: digi vs. upckvalita je taková, že DIGI TV už se ustálila na samém dně a dosáhla optimální kvalitu a využití transpondérů, takže obraz se zatím ještě netrhá a drží pohromadě, ale sledovat něco takovýho je utrpení. kvalita UPC Direct má klesající tendenci a u některých vybraných stanic už se prakticky vyrovnala svému konkurentovi z RumunskaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: digi vs. upctak to je sodoma komora |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: digi vs. upcno to se dalo čekat, že ty dvě platformy budou spolu soutěžit v nacházení hraničních mezí MPEG-2 komprese. zatím ještě je pořád lepší UPC, ale podle mě když si to předplatíš na 12 měsíců, tak ke konci už budeš sledovat vlastně DIGI. akorát s větší nabídkou programůVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: digi vs. upcA Skylink a CS Link jsou na tom s kvalitou placených programů jak? Filmbox, Sport 5 apod.? No úplně stejně :dead:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
bojda:Myslíš těch 700.000 domácností aktivně připojených ke kabelu UPC, že je pár lidí v ČR? :bigeyes:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
bojdaNever keciam....po obrazovej stránke sa 70 percent programov vyrovná skylink. Niektoré sú aj lepšie....napr. MGM,NG a pod.Mám oboje, môžem porovnat.Hovorím o UPC na Thore! |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: digi vs. upcJsou ještě k mání někde UPC direkt předpl. karty třeba na 12 měsíců, nebo se něco plánuje nového? |
radino
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: digi vs. upcjeden za 20 a druhý 18+2,podali si ruce na 1W,hnus fialovej |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 384 |
![]() |
|
RE: digi vs. upcproc jim za ten hnus platite tak trpte bam.... nic jineho si nezaslouzite.ona ta placena nabitka v Skylinku je tez jeden hnus myslim tim SD kanali. ;P |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
bojdaNěkteří na tomto fore jsou fanatičtí odpůrci UPC a proto jim moc nevěř. Mám UPC a CS link a proto mohu srovnávat. Doporučuji proto osobně prověřit, třeba kartou na 1 rok a pak se v klidu rozhodnout sám. Myslím, že pak na pozici 0,8W zůstaneš. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: digi vs. upcA na Skylinku a pozor to jsou placený kanály Filmbox, Sport 5 ,MGM , Kino CS atd je co - HUMUS NA DRUHOU zlatý DIGI TV . Mohu porovnávat. :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |