Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi vs. upc

Může mi někdo sdělit jaká je kvalita programů na DIGI TV a na UPC Direct je to pořád tak hrozný jako na začátku?Každopádně po shlédnutí stránek UPC na internetu,jsem došel k názoru,že kabelová televize UPC je naprosto něco úchvatného ať už cenou nebo nabídkou programů,škoda jen že je to pro pár lidí v ČR

bojda
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi vs. upc

kvalita je taková, že DIGI TV už se ustálila na samém dně a dosáhla optimální kvalitu a využití transpondérů, takže obraz se zatím ještě netrhá a drží pohromadě, ale sledovat něco takovýho je utrpení. kvalita UPC Direct má klesající tendenci a u některých vybraných stanic už se prakticky vyrovnala svému konkurentovi z Rumunska

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

tak to je sodoma komora

bojda
Registrace: 5/2009

no to se dalo čekat, že ty dvě platformy budou spolu soutěžit v nacházení hraničních mezí MPEG-2 komprese. zatím ještě je pořád lepší UPC, ale podle mě když si to předplatíš na 12 měsíců, tak ke konci už budeš sledovat vlastně DIGI. akorát s větší nabídkou programů

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

A Skylink a CS Link jsou na tom s kvalitou placených programů jak? Filmbox, Sport 5 apod.? No úplně stejně :dead:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

bojda:

Myslíš těch 700.000 domácností aktivně připojených ke kabelu UPC, že je pár lidí v ČR? :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

bojda

Never keciam....po obrazovej stránke sa 70 percent programov vyrovná skylink. Niektoré sú aj lepšie....napr. MGM,NG a pod.Mám oboje, môžem porovnat.Hovorím o UPC na Thore!

Milan C
Registrace: 4/2006

Jsou ještě k mání někde UPC direkt předpl. karty třeba na 12 měsíců, nebo se něco plánuje nového?

radino
Registrace: 12/2007

jeden za 20 a druhý 18+2,podali si ruce na 1W,hnus fialovej

pierrepetr
Registrace: 5/2006

proc jim za ten hnus platite tak trpte bam.... nic jineho si nezaslouzite.ona ta placena nabitka v Skylinku je tez jeden hnus myslim tim SD kanali. ;P

image
Registrace: 10/2008

bojda

Někteří na tomto fore jsou fanatičtí odpůrci UPC a proto jim moc nevěř. Mám UPC a CS link a proto mohu srovnávat. Doporučuji proto osobně prověřit, třeba kartou na 1 rok a pak se v klidu rozhodnout sám. Myslím, že pak na pozici 0,8W zůstaneš.

neuzil
Registrace: 7/2009

A na Skylinku a pozor to jsou placený kanály Filmbox, Sport 5 ,MGM , Kino CS atd je co - HUMUS NA DRUHOU zlatý DIGI TV . Mohu porovnávat. :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra