![]() |
|
DVB-Thelo,rozmyslal som medzi dvbs a dvbt a rozhodol som sa pre dvbt.namontovane by to malo byt v Ivanovciach, par km od trencina. chcem sa spytat ktora antena je lepsia a ci uz ma niekto skusenost s prijmom cz muxu K29 (mux 2 by mal byt za necele 3 mesiace) z kojalu v lokalite trencin.jedna sa o rodinny dom.rozmyslam medzi antenami supra color a emme esse.vdaka ze malu radu. |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
Re: DVB-Temme esse nedoporucujem. staci colorka - ale pozor na homogenitu pola. pokial sa nedaju spravit vychodzie merania na meracom pristroji, zistil by som si informacie o moznosti prijmu CZ muxov od susedov, urobil by som si pre info terenny profil od CZ vysielacov k vam. a pred kupou anteny by som si zapozical napr huste sito (plzenske) a vyskusal by som prijem pasivne bez zosilnovaca, resp. so zosilnovacom 16 - 20 dB a az nasledne by som investoval do konkretnej anteny. Na SK muxy treba pouzit druhu antenu - ina polarizacia. Do uvahy vo vasej lokalite pripadaju 2 vysielace: Trencin - Nad Oborou a Velka Javorina. |
profak
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: DVB-Tto peppe:ja som asi tri tyzdne mame kupil dvb-t prijmac za 19,90 (nejaky changhong ci co :)) a pripojil som jej to na klasiku sitovu antenu so zosilovacom a chty pekne vsetky slovenske stv1,2,3 + joj + markiza a aj kanal 29 z ciech a to ct1,2,4,24. ale ona byva na v trencine juhu a balkon je otoceny priamo na javorinu a uz jej vo vyhlade nic nebrani. motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
![]() |