Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

pomoc!

ahoj, mam dotaz mam mascom mc1110cr-cl a vcera vecer jsem jej vypnul do poh. rezimu, dnes rano , kdyz jsem jej chtel zapnout to pise na vsech progr. , ze sluzba neni v tomto okamziku k dispozici.signal do pristroje jak to vypada asi jde, jelikoz, kdyz prepnu na ct 1 a dam proladit, tak se ukaze uroven i sila signalu a ta je okolo 97- 100%, ale pri proladovani astry 23,5 se vzdy zobrazovali nalazene stanice ale ted nic. na lnb konv. to asi nevypada a na disec rele asi taky ne, nevim nejsem znalec diky

fuxjosef
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: pomoc!

Vypni přístroj na chvíli z el. sítě a zkus spustit znovu.

Laďka
Registrace: 7/2008

pomoc!

To jsem vše dělal.

fuxjosef

Jde ti ČT24?? pokud ne tak se ti pohla parabola.pokud 24 jde tak hledej závadu kolem karty.případně jak píšeš může být špatně přeplé disec.

koax
Registrace: 2/2008

pomoc!

nejde nic, vcera vecer slo vse ok. dnes rano nic. a je uplne bezvetri, takze tu pohlou parabolu bych asi vyloucil.

fuxjosef

Pak pokud máš blbě nastavený disec ti jde sousední družice.Rozhodující je ČT24 na pozici 23,5 musí jít volně.

koax

Zřejmě máš na parabole dva konvertory znich to jde na relé az relé do přijimače. Druhá družice jde??? :((

koax

nezlob se, 20minut čekám na tvoji odpověd. Nedivim se potom ,že to tu chodí tak jak chodí.Třeba poradí někdo lépe.Já déle čekat nebudu. Rv :-/ :((

koax

Zkontroluj si konektory všechny.Mnoho štěstí

koax

pomoc!

omlouvam se,ze jsem ti neodep.odvezl jsem pristoj do opravy, neco se v nem po.....jelikoz to dela i po zapojeni v opravne. takze disec i lnb jsou ok.zapisy na karte chodi, ale pristroj proste pise ze sluzba neni v tomto okamziku k dispozici. diky a ahoj

fuxjosef

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra