Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Herní konzole

Kterou z nich? Xbox360 nebo PS3? U Xboxu přemýšlím nad verzí Arcade, jelikož chci na ni pařit jen fotbalové hry. Mám doma HD televizi, ale pařím většinou na SD. Kterou z konzolý by jste mi více doporučili?

ASRady
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Herní konzole

PS3 kvoli blueray :-)

Ja uvazujem o Nintendo Wii pre deti (v septembri sa narodi prve :-)

funtomas
Registrace: 12/2009

PS3 je pořád jeden z nejlepších blu-ray a dvd přehrávačů co se kvality obrazu týče. před vánocema má taky (konečně!) vyjít Gran Turismo 5, což je zase jedna z nejvíc propracovanejch her, jaký kdy byly vytvořený

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jelikož mám doma PS2 tak to vypadá, že půjdu do PS3. Co sem slyšel u xboxu360 je 20 procentní poruchovost. Což není dobré. PS2 my slouží už pátým rokem a jsem spokojený. Je asi dobré zůstat věrný jedné značce. A také co sem slyšel fotbalová hra FIFA má na PS3 více vychytávek.

ASRady
Registrace: 12/2008

na XBOX360 mozes mat hry zadarmo, na PS3 musis za ne davat veeelke lowe

radolaco
Registrace: 2/2010

XBOX jsem v ruce nikdy neměl, takže nevím co vše umí a ani se nezajímám o hry, který na něj vychází. Každopádně hry na PS3 např. God of War, Metal Gear Solid, Heavy Rain jsou absolutní špičky. To nemluvím o Pro Evolution Soccer. Zkrátka, já co by majitel PS3 bych neměnil. Ve spojení s internetem a přístupem do PS storu a Playstation Home parádní. Za hry se sice platí, ale to je v podstatě dobře. Novinky nekupuju, pár měsíců si počkám a z druhý ruky za cca 400,- není taková tragédie :-/ Takže PS3 R^ O přehrávači BR už byla řeč. Jedinej opruz je převod staženejch filmů z *.mkv + přidávání titulků. S tím už jsem se natrápil než jsem se to naučil. Teď už radši půjčuju z pujčovny :-/

Arsenalek
Registrace: 4/2009

na xbox 360 stiahnes vsetko z netu a vypalis na dvojvrstvove dvd ktore uz dnes stoji par drobnych...to beriem ako obrovsku a nicim nenahraditelnu vyhodu oproti PS3

radolaco
Registrace: 2/2010

Xbox je leda tak dobrý pro zloděje ...

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra