![]() |
|
Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?Zdravim dnes sa mi dostal na stol STB AZbox premim plus HD idem to otestovat ktpry FW pouzivate?dakujem za radu ;) |
jano33
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?zaregistruj se na fórum satdigitalne.cz a tam máš ke každému fw diskuzi o jeho vylepšeních a neduzích, konkrétně zde: http://forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=105Je tam i hlasovací anketa co kdo používá za fw. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
to sibalAkurat som na tej stranke odporucil kolega ,resp. predajcastudujem to ale nevie , neviem sa rozhodnut. Porad ktoru pouzivas idem na tom testovat a uzivatel tam bude mat skylink balik HD 2mesiace zadara tusim, motor na 23,5.19,2.13.atd. dakujem |
jano33
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?- já mám 4890- rozhodně třeba udělat před reinstalem taky formát AA, a po něm tovární nastavení - pozor na této a na +- 3 verzích okolo, nedávat slovenské menu !!! (pak pomůže jen zase reinstal fw) - na nastevní settingu programů doporučuju vzít zálohy nastavení z fóra satdigitálně a pak provést re-scan. |
šibal
![]() |
|
to sibalco tak skype?nasiel by sa cas? dakuje |
jano33
![]() |
|
to sibalCo je to formát AA? |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?Skype nepoužívám a navíc jsem v práci. |
šibal
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?"Format Aplication Area" - formátování interní DOM paměti, kam se ukládá fw, díky tomu v ní nezůstane žádný soubor, který by třeba nebyl součástí instalace nového fw.Formát AA je dostupný pouze při upgradu z USB - při nabootování z ní, navíc USB musí být FAT32 a soubor se musí jmenovat pouze "patch.bin". Více: fórum satdigitálně - je to tam popsáno mnohokrát. |
šibal
![]() |
|
to sibaldík šibale já tam mám 4466 a nevím jestli jít taky do 4890 poraď jak to šlape emulace,CS i Skylink a motor. |
kanon
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?- ohledně příjmu TV (emu, nebo provozu cw karet. nahrávání) to bude stejné.- pokud vím tak 4466 je celkem dobrý fw, sice si občas sám vynutí reboot, ale je poslední fw, kde jede spolehlivě DTS (v raw modu) v MKV. Další verze po něm občas "trnout" zvukem. Dolby Digital (ve kterých je většina českých stop v MKV) jde ovšem i ve vyšších verzí fw v pohodě. (české DTS mám u jednoho MKV-tak mi to nevadí) - 4890 je zase nutné tak jednou za 7 -10 rebootnout, protože se jinak zpomaluje rychlost přepínání. Tato verze mám oproti 4466 funkční youtube (které přestalo fungovat ve starších fw kvůli změně na serveru youtube), možnost nahrávání IPTV, opravu v přehrávání ISO DVD souborů. Shrnuto - pokud ti 4466 jede a nechybí ti youtube nebo přehrávání ISO, zůstaň u něj. |
šibal
![]() |
|
to sibalok samozrejme ta chapem tak som tam zatial dal toto:0.9.3877 cez internet. 1,nastavil som IP. 2,siahol upgr... 3, nainstaloval FW 4, dal sett cez FTP to som rozbehol a stiahnuty sett takto do STB:Skopíruj cez FTP do DISK2 all_channel.dat antena.dat DVBS.dat 5, nastavil motor signal ok 6, dal astru 23,5 zasunuk kartu a nic idu iba free treba niekde navolit uni citacku ako cry? alebo s uvedenou verziou FW nic nepojde dakujem |
jano33
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?za tím 7 -10 má být: "dní" |
šibal
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?pokud nemáš kartu v modul v CI slotu, ale interní čtečce musíš nainstalovat pluginy, které ji obslouží, tzn. MultiCAS nebo newcs+mgcamd.Bež na satdigitálně - takhle bych to s tebou mohl řešit na 10 kroků, na to nemám čas. |
šibal
![]() |
|
to sibalDíky, já nic nenahrávám,nejsem tak náruživej radši si stáhnu dvd a kouknu na něj ale nahrávat to ne jedinný co si vypaluju tak metalový koncerty na dvd ale filmy ne. |
kanon
![]() |
|
to sibalok idem studovatna atdigitálně ak nico nebudem vediet atak niekedy sa ozvem,dakujem veľmi pekne aj tak za nastartovanie. pekny den |
jano33
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?jano33 vem to od části "Rady a návody" a pak případně "dotazy začátečníků" |
šibal
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?0.9.3877 = tak s tymto fw to nie je ziadna vyhra ... asi jedna z najhorsich veci "Problem occured, please reboot your system" ....daj posledny mozny, instalcia cez USB a hotovo... apropo, subjektivny nazor, aktualne ani jeden FW pre AzBox nie je vyladeny tak aby clovek mohol povedat, WOW tak konecne nech sa dari,ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to sibal and alfasextak dal som do Az boxu nakoniec 4890 no poviem vam obrazvo na HD neviem nic moc.Dalej z abwod....plugin openXcas ,takze citacka poriesena OK,este ako do toho dat newcmd aby to videla ariva? skusal som pligin od dempsy ale ked ho dam na USB tak ho azbox nevidí ale FW som s neho nahral tak USB je v pohode inac koncovka pluginu udajne pre modru cartu je bak ale aj tak to azbox nevidí ako na to? dakujem |
jano33
![]() |
|
RE: Azbox HD premium plus ktory FW pouzivate?obraz? ... som to prehodil na Az... Panak i Pioneer Luxusny pozitok...co sa tyka pluginov, nie je to moja silna stranka, takze naj sa spytat na forum.satdigitalne a co sa tyka plugina od dempseyho, tak si nalistuj setting... resp navod HOW TO je na sat digitalne ... urcite sa plugin neinstaluje rebootom Aztka:-) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
to alldakujem za pomoc ale nic som nerozchodil.Vzdal som to uz som tam nahral asi vsetko bez vysledku. Azbox FW 4090 , openXcas-muli, citacka ide , len to neviem spravit ako server newcmd ani ccamd, neviem co kde v azboxe pliginoch poprepisovat uz som to kopiroval asi 100krat. Ak niekto chcete pomoct tak mail: lulino33@zoznam.sk dakujem idem relaxovat lebo po tej praci asi do cvokhause |
jano33
![]() |
|
![]() |