![]() |
|
Jak je to s DIGI TV ???Dlouho jsem tu nebyl, jen mě zajímá jestli už v čr vyměnily všem karty za nové (modré) s nagra 3 , nebo má ještě někdo starou kartu ??? A je pravda že TV.Joj už v nagra 3 jede ? Děkuji za vaše reakce. ;) |
Incomplete
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 265 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Joj plus a Doma. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???karty ještě nevyměnili všechny, aspoň to tady často někdo píše, že má stále tu starou kartu. JoJ pořád funguje v N2. vypnuli akorát JoJ Plus a TV DomaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Jen jestli to nejsou spekulanti ty co tvrdí že maj staré karty, já to lidem montoval hned od prvního dne kdy do čr přišla první várka humaxů a všichni už to maj vyměněný. |
Incomplete
![]() |
|
Jak je to s DIGI TV ???Já tvrdím že to pojede do konce měsíce podle rozhovoru s jejich operátorkou a pak šlus i když nechápu proč to nevypnuli na Slovensku celý ale jenom dva programy nebo jestli to není technicky možný. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???ale je to technicky možný. jenomže pořád jsou lidi, kterým ta karta zatím nedorazilaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Není to jedno jestli bude konec v srpnu nebo v září? |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???A nepsal jsem to tady snad?https://www.parabola.cz/forum/reply-335391/ |
Standa2
![]() |
|
to vortimondTak jak můžou vypnout programy pokud nebyla výměna celá provedená to by je měli lidi bombardovat telefonátama.A ještě otázku na tebe proč ta jejich karta nejede v jiným stroju než v jejich a jestli když si ju aktivuju v jiným Humáču od nich a pak ji dám do jinýho Humáče od nich tak jestli to pojede nebo se to spáruje v tom šitu ve kterým se to aktivovalo?Mám totiž jednu kartičku tzv stracenou. |
kanon
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Spíš měla být otázka: znáš vortimonde někoho osobně kdo nemá vyměněnou kartu? Odpovím za něho: neznám (a samozřejmě i já neznám) |
Standa2
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Já znám jednoho kdo nemá vyměněnou. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Ja uz mam novu kartu asi rok pri vymene primaca na 2 telky |
PALO100
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Podle mě těma vypnutýma dvěma programama sledujou jediné,kolik budou mít telefonátu od lidí kterým nedorazila nová karta a budou podle toho dál postupovat,takže tyden,deset dní a budou vyhodnocovat reklamace zasláním nové karty .Tak podobně budou postupovat i u nás.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
to habrJá jsem volal za ségru na linku že ji nejede minimax a oni řekli že jim to nejede taky a že s tím nedá nic dělat a pak si máme vyměnit kartu a pojede jenže my řekli že karta ještě nedošla a ona řekla že to není možný a pak jim to vypnuly celý nejelo jim nic tak znova telefonát a oni řekli že kartu poslali my řekli že nic nedošlo a tak jim tu kartu prodloužily do konce měsíce a pošlou novou kartu že už prý nepodporují starý karty tak nevím jak to je ale tohle mi řekla operátorka. |
kanon
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???To je to o čem skrytě píšu ,že si to takhle musí ověřovat kdo má a nemá novou kartu, mají v databázi bordel nebo česká pošta zas uřaduje.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
to kanonJá nerozuměť tvá čeština ale snad něco chápaťTakže jak si psal ...a tak jim tu kartu prodloužily do konce měsíce... To jako že na tu starou kartu prodloužili Minimax? To je nesmysl - Minimax (obě dvě verze) na staré karty nejde neboť Nagra 2 u něj byla vypnutá. |
Standa2
![]() |
|
@Standa2tak si to precitaj 2 krat ked nepochopis na jeden kratpripadne mozes lubovolne krat zopakovat |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Jak je to s DIGI TV ???Tak pokud to mám shrnout , tak by teoreticky měli mít všechny v čr kartu vyměněnou. Nu uvidíme kdy to hodí do n3. ;) |
Incomplete
![]() |
|
![]() |