![]() |
|
Mimo mísu.Dá se nějak obejít ochrana proti kopírování u 17 let starých VHS kazet s angličtinou. Za slušné odpovědi předem děkuji. |
perda
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu.si asi spadnul z višně. jestli sháníš nějaký kurzy angličtiny, tak si je stáhni přes rapidshare nebo torrenty z internetu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu.Pokial chces kopirovat z videa na video tak na to dakedy boli akesi redukcie (dalo sa to po domacky vyrobit) ale mozem sa mylit, uz sa presne nepametam. Najlepsie je to sformatovat cez tv-kartu do PC. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
![]() |
|
Mimo mísu.Děkuji za odpověď. Chtěl jsem jen ty první angličtiny, které mám uložit na přijatelnější formát, než je VHS. |
perda
![]() |
|
Mimo mísu.TV kartu v počítači mám, ale jak se dostanu do toho počítače. Jsem lajk, ale myslím si, že musím převést nějakým převodníkem analogový signál na digitální. Když tam není ochrana proti kopírování tak tu VHS kazetu zkopíruji do digitalní kamery a pak jdu do počítače. |
perda
![]() |
|
Mimo mísu.ještě ti poradím jestli myslíš takový to blikání obrazu jak to dělalo na těch kazetách a nedalo se na to dívat tak já na to měl jeden osvědčený lék jedinej kdo zvládnul tak byl recordér od Philipsu když jsem to na něj nahrával tak to fungovalo ok kdysy mi to poradil jeden kámoš a opravdu to fungovalo ale jen na Philipsech |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu.No byla to taky záležitost starších videí které to v sobě neměli. Jo videorekordér (tenkrát byl název: magnetoskop) Tesla VR 6465 (vyrobeno ve spolupráci s firmou Philips) ten to taky uměl. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
oprava VM 6465http://starestroje.blog.cz/0909/monofonni-videorecorder-tesla-avex-vm6465http://www.elektroworld.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37370 |
Standa2
![]() |
|
Ochrana Macrovision"Zariadenie" na odstranenie ochrany Macrovision pri prepise nahravok z VHS si mozes urobit (alebo nechat urobit) aj podla tohto navodu:http://www.elektroworld.info/modules.php?name=News&file=article&sid=100 |
fulcrum29
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
to Standa2Velký souhlas i Tesla to uměla |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu.Thomson HiFi to také uměl číslo už si nevzpomenuAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu.VM 6465 měla jen dvě hlavy (myšleno na rotujícím bubnu) až VM 6671 měla tři hlavy - mimochodem stojící obraz byl perfektní. U té VM 6465 byl stojící obraz taky někdy OK - ale většinou jen na svých nahraných videokazetách. |
Standa2
![]() |
|
Mimo mísu.Všem za odpovědi mnohokrát děkuji. |
perda
![]() |
|
PerdaJestli chceš tak mám doma Plextora (http://www.lan-shop.cz/plextor-px-m402u-18692) do kterýho zapojíš audio/video a vyplivne to přes USB DVD, nebo DivX. Ani nevím co bych za to měl chtít. Když tak nechej mail, nebo Skype. Makrovision to zvládalo. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
Mimo mísu.Skype: perdykula.milan1 |
perda
![]() |
|
RE: Mimo mísu.prelep lepiacou paskou na prednej str kazetyAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
@perdav éře 90´ let letěli origoš VHS v půjčovnách. Já nato používal "videofiltr" od firmy Correct. Přesné označení je Digitální video filter DVF 440. Je to malá krabička s dvěma cinchy. IN a OUT (Video) pakje zde "točítko" se kterým se otáčí a hledá ten správný moment,ve kterém oobraz bude čístý,stabilní a nebude blikat a cukat se.Bylo několik ochran VHS.jak poblikávání,pak i zesvětlování a stmavování obrazu,ale také takové cukání a nestabilita.To vše ale malá a šikovná krabička odtranila. BTW co jsem slyšel,tak kód MacroVision se má používat i v paketu Sky Deutschland na filmových kanálech(ochrana proti nahrávání pořadu)...Ale nemám to odskoušené..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu.No i TBC:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |