, sekce: Skylink |
|
Openbox a skylink...dnes som dal do openboxu skilink kartu, dal som si astru 19.2 vyhladalo mi to asi 350 programov a skusil som to pustit, ale nič, kodovane, kodovane, ale EPG fungovalo a niekolko programov aj teletex, tak prečo mi píše kodovany kanal ? pozeram digi, chcel som to vyskušat bez otačania paraboly, lebo kvalitu mi pisalo 72 - 78 %, musim ju naozaj otočiť ? :O |
Bill1
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Openbox a skylink...skylink je na 23,5Ecez 19,2e ide len Eurosport cz 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
hmmdobre, ale si mi neodpovedal či musim tu parabolu otočit, ked teletex išiel dobre, nemam tam len nejaku chybu , myslim v tom openboxe... :O |
Bill1
|
|
RE: Openbox a skylink...nemusíš točiť nikde ak chceš pozerať celé dni len na TXT, tak to máš dobre |
qwerty
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 81 |
|
|
RE: Openbox a skylink...Pozeras digi na 1W,vyskusal si skylink kartu na 19,2,co je na 23,5 a kto ma tomu rozumiet?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Openbox a skylink...Mna by zaujimalo ako sa ti podarilo chytit Astru 19,2E, bez toho, aby si otocil parabolou, ked si mal doteraz na 1W, ako si pisal. Inak na 19,2 by ti malo vyhladat spolu myslim okolo 600 pregramov. Ak si to ovsem urobil tak, ze parabolou si nehybal iba v nastaveniach prijimaca si zmenil druzicu z Thor 2/3 na Astra 1E tak to samozrejme fungovat nemoze. Tie cisla udavajuce polohu druzice tam nie su na ozdobu a myslim ze by kazdemu malo byt jazde ze ked je nieco 1° zapadne tak na tom istom mieste nemoze byt nieco co je 19° vychodne. A programy pre Skylink dokonca 23,5° vychodne. Rumuni uz vypinaju, asi sa tu budu podobne dotazy mnozit. :sly: |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
|
|
hmmDobre, dobre.. len som sa opýtal, lebo sa mi nechce točiť s parabolou, mam 2 openbox a nechcel som dcére zrušiť digi, asi tak...ale aj tak by ma zaujímalo prečo napr: ide na Barandov Tv teletex a obraz nie, nebolo to kedysi tak, že obraz išiel a teletex nie ? Bože,dobre, len sa pýtam som úplný laik na satelit... |
Bill1
|
|
RE: Openbox a skylink...Dcere digi za chvilu zrusi zmena kodovania, takze s tou parabolou budes musiet pohnut smerom na vychod, ked chces pouzivat kartu Skylink. |
terrible
|
|
RE: Openbox a skylink...TV Barrandov v ponuke digi tusim nie je, ale mozno ho ma v ponuke UPC, ktora vysiela z tej istej druzice ako digi tak preto si mozno mohol chytit jej teletext. |
terrible
|
|
openbox nemáv pamäti nové transpondery z astry 23,5. chýba mu 12070,1177,11876. A teletexty idú aj bez karty.IPbox, ortonHD9600, PrimaIII
|
scientific
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 105 |
|
|
hmmChalani, dík za odpovede... tak budem musiet spravit tu operaciu a dcere zrušit digi, ale nevadi, ja som sa už bal, že mam niečo s openboxom...naozaj dik a majte sa a príjemnú dovolenku.../inač ja idem 11.8. do egypta/ neprovokujem, len sa tešim... |
Bill1
|
|
hmmTeletext TV Barrandov je 100% z UPC.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: Openbox a skylink...teletex Barandov z 23,5 Ide.Teraz pozeram. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
|
|
RE: Openbox a skylink...Staci ked pockas cochvila zas budu v predaji UPC karty bez registracie. Na ceskych je komplet skylink gratis, plus mtv ponuka, sport, dokumenty, film, atd atd |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|