![]() |
|
mimo mísuZdravím,prosím o radu, můžu dát do jednoho "husího krku" společně koaxiál od subwooferu od dom.kina a sat.antény a radio antény? Nebude se to nějak navzájem rušit. Děkuji pěkně.... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: mimo mísuVšak to zkus táhnout kousek vše vedle sebe po zemi ;)Myslím, že se nic nestane. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: mimo mísuNedělej to. Silové kabely nemají být vedle signálových. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: mimo mísuSilový tam asi nemá. Pokud píše -koaxiál od subwooferu-, tak to chápu jako signálový do aktivního subwooferu. |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
RE: mimo mísuJe to subwoofer(sony) co se strčí do zásuvky 220,koax vede k resivru jako propojovací kabel na signál....momentálně to po zemi vyzkoušet nemůžu,bo to mám všechno na hromadě odpojené-přestavba obýváku... |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: mimo mísuZnám kutila který přestavoval obývák za 10 000 Kč a skončilo to přestavbou půlky domu za čtvrt milionu, tak pozor... :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: mimo mísuÚplně v pohodě to tam můžeš dát. Kabel pro subwoofer má vede pouze linkovou úroveň, jelikož všechna ostatní výkonnová střeva jsou uvnitř basové ozvučnice.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
trondikPrávě jsem přijel z celodenního výletu jsem 17hodin na nohou.Stále mi nedochází, chceš-li táhnout těch 230 V také stejným husím krkem. Předpokládám, že ne. Takže zbývají dva. Pokud nelze jinak, použil bych na sat. některý kabel s lepším stíněním. Například: Cavel TS703J http://www.dktcomega.com/Admin/Public/Download.aspx?file=Files%2fFiler%2fPDF%2fDatasheets%2fts703j.pdf Belden H126D02 http://www.ies.sk/IBDN/beldenkoaxsk.pdf Nevím, zda tím druhým bude analog do nějakých 150Hz, nebo digitální přenos audia přes koax. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
SaxonHele, neříkal jsi, že jdeš na kutě ?P.S.: Ty fusekle si někdy vyzvednu. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: mimo mísuJeště koukam na záznam z dnešní TDF a ukazoval jsem fotky tátovi. Nejlepší jsou s tím zákrytem slunce o laminátové tubusy. R^On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: mimo mísuJá už si dávám pod rolety druhou sadu špejlí, tak jdu od toho.Prolítnul jsem všechny svoje fotky, dokonce je jich pár pěknejch. Mám i fotky z místa činu - výhled z místa měření, jestli chceš. Pic Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: mimo mísuHodil jsem do Uploadu čtyři kousky, ale zkomprimoval jsem to nějak moc...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |