![]() |
|
EPG - prijimanie infoChcem sa opytat ako je to so stahovanim EPG informacii.Na mojom prijimaci sa stahuju naraz pre vsetky programy z prave aktivneho transpondera. Su prijimace ktore vedia nacitat EPG data aj z inych ako aktivnych transponderov? Satelit sa mi vzdy po vypnuti TV automaticky vypne, tym sa mi EPG vymaze a po zapnuti to chvilu trva kym poprepinam vsetky programy aby sa mi nacitali nove informacie. |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: EPG - prijimanie info1. nepises co mas za reciver 2. a o jakyho providera se jedna 3. az tohle upresnis , tak pak se s tim da neco delatDM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: EPG - prijimanie infoide o skylinkide mi iba o to ci nejaky receiver vie stahovat komplet cele epg, nie iba pre jeden transponder ak by som mal napriklad v oblubenych programoch zatriedene programi zakladneho balika skylinku, zatial co by som pozeral STV vedel by si nacitat ine info pre ine kanaly napr CT (ktore je na inom transpondery) |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
![]() |