Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSLink - Disney - datový tok.

I když jsem se zařekl, tak jsem si po více než měsíci zaplatil balíček Total na 5 dní. Hlavním důvodem bylo, že jsem byl zvědavý, jak se NovaSport popere s přenosem z ruské ligy. Nezklamali, obraz dosahoval takové kvality, že se mě doma ptali, jestli mě pořád baví sledovat ten ESPN Classic. Pousmál jsem se a ukázal na pravý horní roh obrazovky, kde se skvěl nápis ŽIVĚ. Po zápase jsem přepínal mezi programy a zarazil mě obraz na Disney Channel. Tolik kostiček snad není ani na Rumunech. Hned jsem si spustil linowsat.de a obavy se potvrdily: po servisní noci je datový tok na tomto kanálu cca 1871. A bohužel není tento program osamocen. S tímto přístupem bude muset tento provider tu cena 55 Kč za 5 dní rozšířit na celý měsíc....

polulin
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink - Disney - datový tok.

to je tak ked je transponder preplneny. Kludne nech tam este nacpu nejake kanaly a tok pojde zase dole :laughing:

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CSLink - Disney - datový tok.

Musím potvrdit, po servisní noci je to ještě horší než jsem si myslel. Disney Channel no horší obraz už jsem snad na CSLinku (pokud nepočítám Minimax co býval) neviděl. Obraz čtverečkuje snad už při jakémkoli obraze, kde se objeví pohyb a to nemusí jít o extrarychlé scény. Rozpadající obraz u AXN, bohužel se rozpadá nepravidelně, takže nelze určit kdy, ale těch chyb v tom streamu je až neskutečně moc a to od doby spuštění české verze AXN. Jinak datový tok u Disney je nyní 1745Video + 192Audio constantní bitrate, no hrůza....

pecou
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra