Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ako nabootovat LCD?

zdarec hosi,ako nabootovat LCD le32b450samsung aby mi ked pozeram napr.dvbt po zapnuti STB vmomente zaplo,ked je STB cez SCART tak zapne AU,ale ked je HDMI tak nie,musim rucne,viem ze sa da nastavit hotel.mod,po zap.TV naskoci STB,ale to nechcem tam musim potom stale menit farby, a ktomu ide mi hl.o to ked zapnem stb aby zaplo ako aj cez scart,AU.

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako nabootovat LCD?

pres Hdmi to asi nepujde jako pres Scart

VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310

kos
Registrace: 12/2005

Skus sevice MENU
Vypni TV z diaľkovým ovládačom Stand By:
Potom postupne za sebou stláčaj tlačidlá:
- Info
- Menu
- Mute
- Napájanie

Vyber Možnosti menu a pozri sa na typ

Použi menu tlačidlo pre návrat o jednu úroveň v menu. Tlačidlo napájania ukončí servisný režim.
Pozor na neodborné zmeny.
Ak budeš niečo meniť, tak si to poznač ako to bolo pôvodne nastavené, aby si sa v prípade problému vedel vrátit nazad.

stanowat
Registrace: 9/2004

Mám tento istý Samsung,ale uvedený návod takto nefunguje.HDMI pripojenie nemá prepínacie napätie na pinoch,ako ho má Skart,takže zadávanie prepínania len manuálne, cez ovládač TV.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra