![]() |
|
a je zde první problém s ICE kartama!v originál čtečce irdeto u SBI 2050 top nechodí tak jak psal fous eurosportHD a H HD! přitom v modulu irdeto acces ve stejném přijímači jede!! čili fous měl pravdu! je zde první problém...snad se vyřeší :bigeyes:Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
TO:jura555Moj názor. 007 asi byl dlouho na slunci. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
growerto si nemyslim,každý má právo na svůj názor.Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
@cb21To jo,ale proč je někdo,kdo něco umí idiot? (závist?) |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
007není to tak dlouho co jsi se sám na foru chlubyl jak jedou angličani tak to ho nech ,nejsi sám poctivý a začni sám u sebe a teď mě klidně dej banán .!.AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
chlapi,odpovi mi prosim nekdo,jestli ty nove karty od skylinkmi budou fungovat i na showbox 300?-jasne showbox neni hd,precte mi ji ctecka...? |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
amroxurčitě ti něco pojede ale na sd dělá někde problem třeba nova cinemaAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
dikyza odpoved,ja jen chci,si tu novou kartu koupit,strcit ji do toho showboxe 300,zaregistrovat ji na region SK-sledovat programy cz budu digitalne..televizi hd mam,potom nekdy koupim i ten pristroj hd,treba vitamina ..tak by to slo?..jo a diky fakt za odpovedi.. |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
![]() |
|
CryptoWorks? a Irdeto PI-SysTreba kúpiť satelitného prijímača s CI slotom a nie s zabudovaným dekodérom, aby ste mohli jednoducho v budúcnosti migrovat na Irdeto PI-Sys na nový kódovací systém, alebo na akýkoľvek iný kódovací systém.SkyLink uvádza v priebehu tohto roku do prevádzky nový podmienený prístup Irdeto PI-Sys. To ale neznamená, že pôvodný kódovací systém CryptoWorks? bude vypnutý! Pokiaľ máte už zakúpenú dekódovaciu kartu CryptoWorks?, bude aj naďalej plne funkčná vrátane Cam dekódovacieho modulu, pokiaľ používáte certifikovaný dekodér CryptoWorks? nemusíte sa ničoho obávať. V nelicencovaných zariadeňiach, ako sú univerzálné čítačky nemožno zaručiť za správnú funkciu žiadnej dekódovacej karty. Nové karty Ice Premium sú kompatibilné s akýmkoľvek dekodérom CryptoWorks? a Irdeto PI-Sys! Pôvodne dekódovacie karty CryptoWorks? nie sú funkčné v novom type dekodéru Irdeto PI-Sys, ktorý zatiaľ nie je oficiálne v predaji na našom územie a nový typ kariet tak isto ešte nie je v predaji, pokiaľ nebudú ukončené všetky potrebné technické testy. S výmenou sučasných CryptoWorks? dekódovacích kariet sa zatiaľ neuvažuje, nakoľko nie je potrebná. Oba kódovacie systémy budú bežať sučasne. |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
RE: a je zde první problém s ICE kartama!tak jsem testoval novou ICE kartu v různých přístrojích s těmito výsledky:Ferguson 9600 - s UNI čtečkou na poslední soft bez problémů Opticum 9500HD - v obou UNI čtečkách i modulech O.K. Edision Argus VIP a VIP2 - v obou UNI čtečkách i modulech O.K. Edision Argus mini a piccollo - v UNI čtečce blbne Nova cinema - restartuje receiver , v modulu cryptoworks Argus mini O.K. Potěšující je taky, že funguje ve starém příjímači Philips 6010 od UPC, kde po úpravě fw od jupicka doplněný o upravu blokerem s patřičnou naplní funguje ICE karta bezvadně včetně zápisů. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: a je zde první problém s ICE kartama!Ani v jednom hore uvedenom ICE v UNI citacke nepracuje v irdeto mode. Cryptoworks mod ide - to je normalne.V moduloch je to uz ine cafe - skylink uvadzal na zaciatku priklad ORF a 0D95 -lenze ta karta je odlisna. A to tak ,ze vela. Moje skusenosti su take, ze v module, v ktorom nefunguje korektne ICE 0D96 funguje 0D95 a naopak. Spolocnost Irdeto nema vela dobrych skusenosti so sat. platformou , viac kariet s ich systemom je pouzitych v zabezpecovacich systemoch- ako pristupove karty pre objekty. Tam su jednicky . Na druhej strane- su lacny (relativne...) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: a je zde první problém s ICE kartama!Jen doplním svůj příspěvek:Edision Argus mini a piccollo - v UNI čtečce blbne Nova cinema - restartuje receiver , v modulu cryptoworks Argus mini O.K. Tak jsem si pohrál s Argus mini a Nova cinema už korektně jede cca 1 hod. Provedl jsem přes www.skylink reautorizaci karty a ve čtečce jede ICE karta jak má. V modulu Cryptoworks od začátku bez problémů. Taky v kombinaci s CsLink kartou vše O.K. Taky jsem už psal, že pracovníci Skylink na srazu Dxclubu na Mácháči zapůjčili svůj pracovní modul IRDETO + karta ICE, ten propouštěl jen čisté IRDETO. Byl vyzkoušen v šachtě Argus VIP a mini, trvalo cca půl minuty než se nový modul IRDETO načetl a pak fungovaly všechny programy. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
@ojoj1tak mi to nedalo, abych taky odzkousel v uni cteckach. u mne take na argus mini ip s ICE kartou ve ctecce OK - na Nova Cinema bez restartu, to same karta ve ctecce na Challenger SD 2900, take OK |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |